Kodittomat lemmikit

Weber, Becquerel ja Sievert (pennut)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa, Ylöjärvi
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Moi! Minä olen pikkuruinen Weber ja tässä ovat kaksi söpöä sisarustani, Becquerel eli Bekku ja Sievert eli Sibbe. Olemme joutuneet orvoiksi ja eroon äidistämme aivan kauhean aikaisin. Onneksi meillä on toisemme sekä aikuista kissaseuraa, joten emme ole kasvaneet aivan erossa kissojen maailmasta ja olemme siksi oppineet myös kissojen tapoja kohtuullisesti. Osaamme käydä hiekkalaatikolla, syödä nirsoilematta ja leikkiä innolla. Kuitenkin kieltämättä äidin hoivan puutteen myötä kissakielen taitomme voi olla joiltain osin puutteellinen, joten suhtautumisemme aikuisiin kissoihin saattaa herättää närää ja hämmennystä jatkossa – saatamme lähestyä äkkiväärästi ja välittämättä toisen arastelusta.

Minä, Weber, olen meistä rohkein ja seikkailunhimoisin. Olen aina ensimmäisenä kirmaamassa vieraisiin paikkoihin ja tilanteisiin. Olen muutenkin tarmokas ja toimeen tarttuva, mutta en mikään öykkäri.

Sievert, meidän musta ori, on meistä suurin ja selvästi alfa-ainesta. Sibbe syö ensin, eniten ja äänekkäimmin ja osaa suojella itseään ja muita. Sibbe on kuitenkin tosi ystävällinen tapaus kaiken kaikkiaan, mitä nyt osaa hiukan koomisesti ison pojan elkeitä.

Becquerel, meidän amatsoniprinsessa, on vilkas ja energinen ja aina valmis leikkiin. Bekku osaa kuitenkin myös rauhoittua ja tutkiskella maailmaa sivuraiteelta jos se sille mielelle sattuu. Bekku on meistä pienin ja hentoisin, ja me pojat ehkä hiukan sen tähden varotaan sen kanssa painiessamme, mutta Bekku itse kyllä painisi täysillä vaikka vanhemmankin kissan kanssa.

Tykkäämme kaikki tulla syliin kun asetut aloillesi ja kaipaamme läheisyyttä. Lupsuttelemme ruoan päälle oikein joukolla kaikkia karvapeitteitä ja vilttejä, ne on sellaisia meidän emonmuistelukokouksia. Jahtailemme yhdessä kaikkia leluja ja toisiamme, mutta kaikkein mahtavinta on kun ihminen meille liikuttaa viehelelua oikein vauhdilla ja esteistä välittämättä.

Me ei olla vielä luovutusiässä, arvioitiin että oltaisiin synnytty noin 22.5., joten uuteen kotiin oltaisiin siis valmiita aikaisintaan elokuun puolivälistä lähtien. Olisi hauskaa, jos voitaisiin päästä kolmistaan tai pareittain uuteen kotiin, mutta oikein hyvin voimme muuttaa myös erillemme, jos uudessa kodissa on aikuista, mutta nuorekasta, kissaseuraa jolta saa kissan mallia ja leikkiseuraa. Aikuisempaa kissakaveria kaipaamme kyllä siinäkin tapauksessa, että kaikki kolme tai kaksi meistä pääsisi samaan paikkaan. Emme ole tavanneet lapsia emmekä koiria, mutta koska olemme pieniä ja rohkeita niin sopeutunemme oikein hyvin rauhallisiin koiriin ja hyväkäytöksisiin lapsiin.

Luovutusmaksu: 130 € yksi tai 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Ylöjärvi

Yhteystiedot

045 6572148