Kodittomat lemmikit

Ujo

Laji Koirat
Ikä 2 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri Punainen
Paikkakunta Varsinais-Suomi, Turku
Yhdistys Turun Eläinsuojeluyhdistys

Ujo ei enää ole ihan nimensä väärti, vaikka on vielä paljon tilanteita, joissa epävarmuus nostaa päätään. Ujo on noin pari-kolmevuotias suomenpystykorvasekoitus, joka on eläinhoitolalla ollessaan kehittynyt epäilevästä tyypistä lähemmäs iloista ja reipasta koiraneitiä. Uteliaisuus voittaa yhä useammin!

Rotutyypillisesti Ujoltakin löytyy oma ääni ja pystärimäinen riistavietti. Ujo on tottunut muihin koiriin, emmekä tiedä, miten se suhtautuu yksinoloon. Mahdollisen äänekkyyden takia se ei sovellu kerrostaloon. Autoihin se suhtautuu pelokkaasti, ja "siedätyshoitoa" on monen muunkin asian kanssa jatkettava. Lisätietoja koirasta saa kysymällä.

Koiralle etsitään siis rauhallista kotia ja omistajaa, joka osaa kommunikoida aran koiran kanssa. Ujo tarvitsee rohkaisua ja harjoittelua vielä, ja uuden omistajan suhtautumisella on iso merkitys koiran käytökseen. Jos koet voivasi olla Ujolle sopiva kumppani, ole yhteydessä TESY:n numeroon (arkisin klo 8-18, vkl klo 8-17) tai sähköpostitse. Ujo on leikkaamaton narttu, joka luovutetaan loishäädettynä, rokotettuna ja tunnistemerkittynä uuteen kotiin luovutusmaksua vastaan.

Yhteystiedot

0400213436