Kodittomat lemmikit

TYYLI-LYYLI

Laji Kissat
Ikä 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri valkoharmaaruskea
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Tyyli-Lyylin emo Kerttuli oli elellyt taivasalla ties kuinka pitkään. Onneksi Kerttuli pääsi sijaiskotiin, jonne synnyttikin 4 kaunista pentua. Yksi näistä pennuista oli siis Tyyli-Lyyli.

Tyyli-Lyyli on ollut onnekas; hänen ei ole tarvinnut kokea kylmää eikä nälkää. Toisinkin olisi voinut käydä. Jos Kerttuli olisi ehtinyt synnyttää ulos, pennuista olisi luultavasti kasvanut villejä, sairaita, nälkiintyneitä...

Tyyli-Lyyli on 1-vuotias hurmaava uskomattoman kaunis neitokainen. Hän on todella rohkea. Täytyykin olla, koska sijaiskodissa on melkoinen vilinä ja hälinä! On teinejä, kissoja, koiria, kania. Tyyli-Lyyli tulee loistavasti toimeen muiden kissojen kanssa. Tykkää myös koirista, on tottunut sijaiskodin isoon bullmastiffiin sekä pieneen perhoskoiraan. Parasta onkin kun saa leikkiä muiden kissojen kanssa tai vaikka roikkua koiran hännässä.

Tyyli-Lyyli on erittäin ihmisrakas ja viihtyy sylissä. Rakastaa ihmisiä niin paljon että aivan tarraa hampailla hihaan kiinni ja kehrää. Tämä tapa voi olla pikkulasten kanssa vähän inhottava, pienet lapset saattavat säikähtää moista. Isommat ihmiset ymmärtävät että Tyyli-Lyylillä on astetta rajummat rakkaudenosoitukset.

Tyyli-Lyyli ei tarvitse hienoja leikkikaluja. Tai itseasiassa sijaiskodissa ei juuri ole kissojen leluja, koirat rikkovat aina kaikki kissaraukkojen lelut. Siispä kissat leikkivätkin millätahansa leivänmuruilla. Iltarallitukset ovat Tyyli-Lyylin lempipuuhaa. Ja Tyyli-Lyylillä on yksi outo lempitouhu, hän rakastaa makailla kodinhoitohuoneen lavuaarissa. Siksi sijaiskodin isäntä sanookin Tyyli-Lyyliä viemärikissaksi.

Jos haluat rohkean kissan, joka rakastaa rajusti, sekä on hullun peloton, Tyyli-Lyyli on kissasi. Yksinolo voisi olla liian suuri shokki näin vauhdikkaalle kissalle, joten toivottavasti uudessa kodissa olisi muitakin eläimiä.

Tyyli-Lyyli käy moitteettomasti hiekkalaatikolla. Tyyli-Lyyli on myös steriloitu, rokotettu, sirutettu, madotettu.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen, löydät ne osoitteesta www.ssesy.fi.

Yhteystiedot

050-5281157