Kodittomat lemmikit

Töpö ja Höpö

Laji Kissat
Ikä 1 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa, Kangasala
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Olemme reilu 1-vuotiaat kissaveljekset ja etsimme loppuelämäksemme yhteistä kotia. Olemme oikeasti veljekset ja leikimme aina kaksin siksi haluaisimme yhteiseen kotiin. Olemme erittäin leikkisiä ja tykkäämme leikkiä toistemme kanssa, niin että matot saattavat mennä rullallle.

”Olin pieni kissanpentu hei, kun joku minun häntäni vei. En tiedä mitä tapahtui, kunnes se vain tipahti. Olen silti todella söpö ja siksi sainkin nimekseni Töpö.”

Vasemmalla kuvassa olen minä eli Töpö. Minut erottaa muista kissakavereistani 10 cm pitkästä hännästä, joka on katkennut aikaisemmin. Touhujani se ei haittaa. Olen erittäin leikkisä ja utelias kissa. Tykkään leikkiä muiden kissojen kanssa, mutta ihmistenkin touhut kiinnostavat. Jännitän hieman uusia ihmisiä, mutta kun huomaan että heihin voi luottaa, niin saa minua silitellä.

Kuvassa oikealla olen minä siis Höpö. Olen vähän ujo vielä, mutta päivä päivältä alan luottaa ihmisiin enemmän. Herkuilla minut saa luokseen ja syön jopa kädestä. Äkkinäiset liikkeet sekä kosketus minua arvelluttaa. Ehkä siksi en muuttaisi pikkulapsi-perheeseen. Tahtoisin itselleni oman ihmisen, johon voisin luottaa. Tykkään myös leikkiä leluilla sekä kissakavereiden kanssa. Rakastan sohvalla nukkumista sekä kissojen pedeissä makoilua. Oikein unessa ollessani saatan jopa hieman kuorsata. Paras koti olisi sellainen, joka on rauhallinen ympäristö, sekä paljon leluja ja mukavia nukkumispaikkoja.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Kangasala

Yhteystiedot

045 6572148