Kodittomat lemmikit

Toffee

Laji Kissat
Ikä 7 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Tässä esittäytyy varsinainen Isäntä ja halipersoona Toffee. Olen nimeni mukaisesti mitä makein ja pehmein vaalea komistus, ja sitkeäkin kyllä. Minun arvioidaan syntyneen joskus vuoden 2010 hujakoilla, eikä alkuaika elämästäni ole ollut paras mahdollinen. Olen menettänyt kärjet korvistani, jotka ovatkin nykyään lyhyet töpöt ja melko pyöreän malliset, vähän kuin jollain pehmonallella. Ja semmoinenkin ominaisuus minulla on kuin että olen FIV-positiivinen. Mutta tässä ja nyt nautin elämästäni täysin rinnoin, ja hoidan yhdistettyä sylilelliäisen ja tassuterapeutin vaativaa virkaa varsin mallikelpoisesti!

Terveystilanteessani on hiukan asioita, joita olisi hyvä jatkossakin seurailla. Tulevan omistajani pitää sitoutua noudattamaan erikoisruokavaliotani: Kyseinen murkina ylläpitää virtsateiden hyvinvointia, ja sitä on helposti ja kohtuuhinnalla hankittavissa. Stressi voi lisätä oireitani, niin toiveissani siellä uudessa kodissani olisi vakaa ja tasainen elämä ilman isompia muutoksia. Jos uudelle omistajalleni satunnainen hutipissa olisi kauhistus, suositan häntä lukemaan noiden muiden mirrien kuvauksia.

Olen luonteeltani oikea rauhallisuuden perikuva, leppoisa ja sydämellinen. Enkä pidä itsestäni meteliä vaan elellä tassuttelen kissamaisen hiljaisesti. Muutaman minulle heitetyn raksun saatan muodon vuoksi mukamas käydä hakemassa, mutta muuten en leikkimisestä ole innostunut. Tarkkailen mieluummin sivusta tapahtumia ja ihmisten puuhastelua, nautiskelen auringon lämmöstä, rauhasta ja kaikenmoisesta rennosta köllöttelystä. Olen aika helposti käsiteltävää sorttia, ja hyväksyn tyynesti monet toimenpiteet osaksi elämää. Mutta sulkemisesta siihen pieneen ritiläkoppiin en tykkää, ja vangittuna ilmaisenkin mielipiteeni ääntelemällä sydäntäsärkevästi.

Olen ihan äärimmäisen ihmisläheinen katti. Suorastaan rrrrrrrrrrrakastan kaikkia kaksijalkaisia, kylkeen käpertymistä, syliin kömpimistä ja halittelua sekä silitysten ja hellittelyjen vastaanottamista! Köllähdän helposti selälleni ja kääntyilen puolelta toiselle, nautin niin silittelystä. Myös tuntuu aikas ihanalta se kun minua harjataan. Minut voi napata syliinkin tuosta vaan, enkä yhtään tykkää huonoa.

Kun vieraita tulee, niin saatanpa hyvinkin mennä heitä ovelle vastaan. Herätän tulijoissa hämmästystä kun niin salamannopeasti heihin tutustun, ja tulen heti ja saman tien kaikkien kanssa juttuun. Suhtaudun ihmisiin hurjan luottavaisesti, ja tapanani on nuuhkia, vaihtaa pari naukaisua asianosaisten kanssa sekä puskea, karvastaa, rakastaa, kehrätä ja hurmata huristella heidät kaikki kumoon. Ja tietysti mielelläni otan vastaan runsaita silittelyjä ja ihasteluja.

Ruumiinrakenteeltani olen todella lihaksikas kollinköriläs. Eikä tarvi ollenkaan hymyillä siellä nyt, en nimittäin lainkaan tarkoita sitä, että olisin KESKIvartalostani lihaksikas. Olen ainakin omasta mielestäni suhteellisen timmissä kunnossa, varsin miehekäs ja vanttera poskista aina hännänpäähän asti. (Ärsyttää kun tuo tilapäisihminen on niin niuho, että rajoittaa syömieni ruokien määrää, mutta kun minulla on kuulemma vähän liiankin terve tuo ruokahalu.) Tämä varoituksena – nimittäin kun tällä massalla tulen ja pusken, niin se EI sitten yhtään tunnu höyhenen hipaisulta. Naukuääneni sen sijaan on – öh – vähemmän maskuliininen, se on hentoinen ja vieno ja kuulostaa vähän nuhaiselta pikkulinnulta. Taidan välillä hiukan röhkiäkin kun ihminen minua hellittelee, kehräys kuulostaa kuulemma aikalailla kuorsaukselta.

Asustelen tällä hetkellä ainoana eläimenä, ja olen tähän tilanteeseen ihan tykästynyt. Niin että varmaan viihtyisin hyvin jos saisin uudessa kodissakin kaikki rapsutukset ja jakamattoman huomion itselleni. Eikä silloin tarvitsisi jännittää, että miten tultaisiin juttuun jonkin uuden karvakamun kanssa. Toki tapauskohtaisesti harkitsen asiaa myös silloin, jos kotitarjoukseen sisältyisi mukava, rauhallinen FIV-positiivinen kissakaveri. Ei kissaseura ole siis mikään kummastus, vaan on minulla elämäni aikana pitkät tovit sellaistakin ollut.

Etsin siis kotia, jossa olisi yksi tai useampia rakastavia ihmisiä lämpöisine syleineen. Ja toki olisi mukavaa, jos niillä ihmisillä ei olisi koko ajan kiire jonnekin muualle, vaan olisi aikaa pitää minua sylissä ja silitellä, kun kerran siihen tarkoitukseen oikein passeli hellipallero olen. Uskon että tulisin toimeen myös lasten kanssa, jos he olisivat jo sen verran isoja, että osaisivat kohdella minua tarvittavalla asiallisuudella.

PS. Oletkos muuten sellaisesta lajista kuullut kuin ilmaleivonta? Olen siinä aika hyvä. Ilmaleivon esimerkiksi silloin, kun ihminen nostaa minut syliinsä niin että etutassuni jäävät ikään kuin ilmaan sojottamaan.

Katso vielä kuvakooste minusta:
https://youtu.be/eubM1OeqEOg

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 6572148