Kodittomat lemmikit

TIKRU JA UNSKI

Laji Kissat
Ikä 3 Vuotta
Sukupuoli Uros
Väri mustavalkoinen ja raidallinen
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Kollitoverukset etsivät yhteistä kotia

Tikru ja Unski ovat olleet jo löytöeläintarhalla yhdessä ja niistä on tullut hyvät kaverukset. Molemmat ovat noin kolmevuotiaita. Tikru on pieni, raidallinen poika, jonka hento naukaisu sulattaa ihmisen sydämen. Tikru tulee itse syliin ja käy kerälle. Molemmat kissat tykkäävät hellyydestä ja ihmisen läheisyydestä, mutta Tikru ei niin mielellään halua tulla syliin nostetuksi.

Unski on mustavalkoinen, keskikokoinen kolli, joka puskee ihmistä tuttavallisesti kasvoihin, myös vieraampia ihmisiä. Unski viihtyy nostettunakin sylissä, mutta ei niin usein tule itse syliin. Unski ja Tikru pesevät tosiaan, varsinkin Tikru on kova hellimään Unskia. Joskus ne lepäävät vieretysten, joskus taas alkavat vauhdikkaasti painia. Yksi suosikkileikeistä onkin hyökätä toisen päälle ja juosta toista kiinni. Myös onkileluilla pojat tykkäävät leikkiä ja palloilla ja muilla ihanilla liikkuvilla esineillä.

Nämä kollit osaavat myös olla rauhassa ja menevät lepäämään tarpeeksi leikittyään. Sijaiskodissa ne ovat kovasti nauttineet pienessä pihatarhassa luonnon tarkkailusta. Kissat ovat sisäsiistejä ja ruoka maistuu molemmille hyvin. Unski syö mielellään kaiken mitä löytää ja Tikru syö pienissä erissä. Lasten kanssa kissat ovat olleet satunnaisesti ja se on sujunut hyvin. Tikru vähän ujostelee ja Unski tekee rohkeammin tuttavuutta. Hoitotoimet niille on ollut helppo tehdä. Unskilla on toinen kulmahammas katkennut jossakin seikkailussa, mutta se ei tunnu kissaa häiritsevän.

Nämä ovat kyllä kaikin puolin ihania kotikissoja!

Tikru ja Unski on leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen, löydät ne osoitteesta www.ssesy.fi.

Yhteystiedot

050-3644388