Kodittomat lemmikit

TIITIÄINEN

Laji Kissat
Ikä 10 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri HARMAAVALKOINEN
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Hei

Olen Tiitiäinen, tuttavallisesti Tiitu. Olen syntynyt elokuussa 2006 jossain maatilalla, josta muutin kerrostaloon muutaman kuukauden vanhana. Siitä lähtien olen ollut sisäkissa, mitä nyt joskus kesällä päässyt livahtamaan oviaukosta pikku retkille. Olen utelias, mutta aika arka ja säikky kisu.

Voi kestää hetken, että opin luottamaan uuteen ihmiseen. Lapsia ja muita eläimiä arastelen, mutta olen kyllä tottunut muihinkin kissoihin kyläillessä. Yhtään en pidä siitä, että minua yritetään pitää väkisin sylissä. Tulen sitten lähelle kun itse haluan ja kehrään kuuluvasti kun minun on hyvä olla. Myöskään talutusvaljaat eivät ole minun juttuni.

Jos haluat leikkiä kanssani, heitä minulle hiirtä tai pientä pehmeää palloa. Noudan mielelläni, ainakin useimmiten. Olen aika hiljainen yleensä. Jos alan kovaäänisesti naukumaan, kaipaan yleensä ruokaa tai vettä tai hiekkalaatikkoni on liian sotkuinen. Joskus kaipaan ihan muuten vain huomiota ja olen huomannut, että esim. yöllä huomiota saa helposti tiputtelemalla pikkutavaroita lattialle.

Ruokana minulla on aina raksuja jatkuvasti saatavilla (Whiskasista tykkään ehkä eniten). Lisäksi saan pari kertaa päivässä kosteaa ruokaa (Latzin hyytelömäiset maistuvat ainakin hyvin). Olen tottunut näille valmisruuille enkä juuri ymmärrä minkään kinkkujen, juustojen, silakoitten tai muitten ns. herkkujen päälle.

Tiitiäinen sopii rauhalliseen perheeseen ainoaksi kissaksi, koska arastelee muita kissoja.Näin sijaiskoti kertoo Tiitiäisestä:

Syö lähinnä vain kuivaruokaa, märkäruokaa hieman maistelee.

Täysin sisäsiisti.

Tulee luokse ja kehrää sekä puskee, mutta ei tule syliin.

Innostuu välillä leikkimään kissanleluilla.

On rauhallinen myös öisin.


Tiitiäinen on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

Kodin etsintää hoitaa Tiina 040-7448503

Yhteystiedot

040-7448503