Kodittomat lemmikit

Taylor ja Brooke (pennut) - Luovutettu: Brooke

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Pirkanmaa, Pälkäne
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Prrrrnau! Täällä sievästi naukuvainen pikkutyttö Taylor ja siskokulta Brooke. Ollaan kuultu vähän huhuja, että just sä etsit elämääsi ilahduttajaa, sateisten päivien auringonpaistetta ja ehkä myös hieman haasteita? Sulla kävi ihan mieletön tsägä, nimittäin tässä me nyt ollaan – ilmielävinä!

Me ollaan erittäin vauhdikas ja touhukas parivaljakko, aina valmiina kaikkeen toimintaan. Me avustetaan sua kaikissa erilaisissa siivouspuuhissa, ruoanlaitossa ja oikeastaan ihan missä vaan mitä keksit meidän läsnäollessa touhuta. Mielekkäintä tekemistä meille on kuitenkin yhteiset rallileikit ja painit, jonka lisäksi tykättäis, jos jaksaisit leikittää meitä höyhenkepin tai -ongen kanssa. Kilipallon tai punaisen pisteenkin perässä juostaan tosi kovaa. Me tykätään rapsutuksista ja huomionosoituksista, mutta varsinaisia sylikissoja me ei vielä olla – on niin paljon muutakin tekemistä, että sylittely on vähän tylsää.

Brooke on meistä kahdesta hieman ujompi tapaus, eikä ryntää uusiin juttuihin suinpäin – minä kun taas mielelläni lähden tekemään uusia aluevaltauksia sen enempiä ihmettelemättä.. Vaikka täytyy myöntää, että välillä minullekin on tullut jännät paikat eteen. Olisimme erittäin onnellisia päästessämme yhteiseen kotiin, mutta tarkemmin ajateltuna myös uudessa kodissa odotteleva nuorehko kissakaveri voisi olla kiva. Emme kuitenkaan lähde ainoiksi kissoiksi. Meihin pääset tutustumaan parhaiten ottamalla luurin käteen just nyt ja soittamalla yhteystieto-kohdassa mainittuun numeroon. Sovitaanhan pian tapaaminen tänne tilapäiskotiin Pälkäneelle?

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Pälkäne

Yhteystiedot

045 6572148