Kodittomat lemmikit

Sulo

Laji Kissat
Ikä 7 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Mauu! Olen Sulo, suloinen kainalossa kehrääjä. Ikää minulla on eläinlääkärin arvion mukaan viidestä kahdeksaan vuotta. Olen rauhallinen ja seurallinen kissaherra, pidän erityisesti torkuista, rapsutuksesta ja pitkistä keskusteluista ihmisten kanssa. En yleensä ujostele vieraitakaan ihmisiä, vaan tulen kohteliaasti tervehtimään vieraita ovelle. Omille ihmisilleni annan paljon hellyyttä!

Syliin nostamisesta en kauheasti tykkää, mutta tulen usein viereen ja selällään loikoilevan ihmisen vatsan päällä on mielestäni erinomainen torkkupaikka. Koska arvostan itsekin hyviä unia, en metelöi öisin, vaan annan ihmisten nukkua yönsä rauhassa. Käytän aina omaa vessaani ja teroitan kynsiäni pääsääntöisesti raapimispuuhun. Jotkut huonekasvit näyttävät mielestäni vastustamattoman herkullisilta, joten ihmisten täytyy tietenkin huolehtia, ettei saatavillani ole mitään myrkyllistä kasvia.

Koska terveydestäni ei aina ole huolehdittu parhaalla mahdollisella tavalla, minulle on valitettavasti kehittynyt lievä munuaisvaiva. Se pysyy onneksi kurissa tietyllä ruokavaliolla, eikä tuota mitään vaikeuksia arkeen. Lisäksi sydämestäni kuuluu sivuääni, mutta elän asian kanssa normaalia elämää, enkä ole tarvinnut lääkitystä. Uuden kotini tulisi kuitenkin sitoutua siihen, että minua täytyy välillä käyttää eläinlääkärissä seurannassa.

Pidän paljon ihmisistä, mutta lajitovereiden seurasta en välitä. Koiria en ole koskaan tavannut. Etsin siis kotia, jossa olisin ainoa kissa. Koska olen vähän sellainen laiskanpulskea tyyppi, tarvitsen ihmisen joka jaksaa innostaa minua leikkimään. Ihmiseni tulee tietenkin olla myös valmis ottamaan vastaan hellyydenosoituksiani ja jaksaa rapsutella minua usein!

Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan minusta enemmän!

Luovutusmaksu: 130€

Yhteystiedot

045 6572148