Kodittomat lemmikit

SPIIDI

Laji Kissat
Ikä 9 Vuotta
Sukupuoli Uros
Väri mustavalkoinen
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Spiidi on kehräävä ja jutteleva vanha herra jonka tarkkaa ikää ei tiedetä mutta arviolta 7-10 vuotta. Ulkoinen olemuskin viittaa, että ikää on jo kertynyt. Töpöhäntäinen isokokoinen löytökissa on myös hieman kömpelö liikkeissään.

Spiidi tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, mutta vilkkaat lapset voivat olla hänelle liikaa. Spiidi on aina valmis leikkimään. Aluksi hän säikkyi nopeita liikkeitä, mutta on jo selvästi reippaampi. Spiidiä on totutettu valjaisiin ja on käynyt jo muutaman kerran ulkona niiden kanssa.

Spiidi osaa käydä hyvin laatikolla. Hän nauttii sylissä nukkumisesta ja ihmisten läheisyydestä. Spiidi on todella rauhallinen ja hänen päivänsä kuluvat lähinnä nukkuessa ja syödessä.

Hän on kaikkiruokainen. Paljon elämänsä aikana kokenut kissa säikkyy helposti uusia ja vieraita asioita, jonka takia hänen seurassaan täytyy olla rauhallinen.

Spiidi tarvitsee kodin, jossa hänelle pystytään pitämään paljon seuraa. Hänestä saa kehräävän seuralaisen sohvalla pötköttelyyn. Spiidin uudessa kodissa olisi hyvä olla ulkoilutarha, missä Spiidi saisi ulkoilla.

Spiidi on leikattu, rokotettu, madotettu ja sirutettu.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen, ne löytyvät osoitteesta www.ssesy.fi.

Yhteystiedot

050-5960535