Kodittomat lemmikit

Söpö ja Hiipi

Laji Kissat
Ikä 4 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri Tumman harmaa raidallinen ja oranssi raidallinen
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Yhdistys Oulun seudun Eläinsuojeluyhdistys

Söpö pähkinänkuoressa:

- noin nelivuotias tyttökissa
- keskikokoinen, oranssi (eläinlääkäri sanoi että ilveksen ilme)
- hiljainen, itsenäinen

Söpö tulee joskus puskemaan jalkoihin ja pitää silittämisestä ja rapsutuksista erityisen paljon. Söpö viettää suurimman osan ajasta nukkuen omassa rauhassa. Se tykkää myös istua ikkunalaudalla verhon takana ulkoelämää seuraten. Söpö oli jo sijaiskotiin tullessa sisäsiisti. Ruoka maistuu, mutta ei ole paljoa huomautellut vaikka ruokaa on eläinlääkärin kehotuksesta vähän rajoitettu, jotta painoa saataisiin laskettua. Koiraa Söpö on käynyt muutamaan otteeseen nuuskimassa, mutta sen enempää ei otuksesta välitä.


Hiipi pähkinänkuoressa:

- noin nelivuotias tyttökissa
- keskikokoinen, harmaa
- ihmisarka, tarvitsee aikaa ja rauhaa

Hiipi tulee useammin puskemaan jalkoihin, mutta ei anna silittää. Hiipi on tykästynyt meidän koiraan niin paljon, että on välillä koiran kyljessä kiinni ja seuraa tätä joka paikkaan. Hiipi kiertää koiran jaloissa, kulkee alta, kiehnaa kyljessä ja käy koiran kupilla nuuskimassa koiran ruokaa.
Hiipi pitää raapimispuusta, joskin alussa pariin otteeseen teroitti kynsiään olohuoneen sohvan kulmaan. Se taitaa olla Hiipi joka pistää öisin välillä leikiksi. Kissoilla on olohuoneessa sellainen pallolelu josta lähtee ääntä, en vain ole koskaan nähnyt kumpi sillä öisin leikkii. Sisäsiisti.

Nämä tytöt eivät ole sylikissoja. Ehkä ajan kanssa, mutta nyt eivät pidä siitä, että heitä nostellaan ja otetaan kiinni. Eivät kuitenkaan pure taikka raavi, pyristelevät vain irti ja juoksevat pakoon. Eläinlääkärissäkäynti meni kuitenkin aika kivuttomasti, eivätkä autonkyydissäkään miukunut kuin Hiipi muutaman kerran. Ovat molemmat aikaisemmalla omistajalla olleet osan ajasta ulkona, mutta ne luovutetaan ainoastaan sisäkissoiksi.

Molemmat ovat varovaisia vieraiden kanssa. Kissat ovat olleet sijaiskodissa nyt noin kuukauden ja arastelivat ihmisiä ja uutta paikkaa ensimmäiset pari viikkoa, ennen kuin uskalsivat seikkailla ympäri asuntoa. Molemmat ovat madotettu, sirutettu, leikattu ja rokotettu. Hinta 150€ per kissa. Olisi hyvä jos kissat pääsisivät samaan kotiin. Kysyä voi lisää sipolakaisa (at) hotmail.com.

Yhteystiedot

-