Kodittomat lemmikit

Sirius, Tomerius ja Seesami (pennut)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi: www.pesu.org

Miu! Me ollaan kissasisarukset Sirius, Tomerius ja Seesami! Ollaan synnytty arviolta 31.5.2017 eli tämän kesän tulokkaita ollaan. Elämme täällä sijaiskodissa meidän äidin ja isin kanssa. Sijaisperheessä asuu aika kattavasti noita ihmisiäkin ja yksi ihmisen lapsi iältään 5v. Ei olla liikaa uskallettu niitä lähestyä, ja ollaan pysytelty aika tiiviisti meidän valtakunnassa isin ja äidin kanssa, kun he tuovat meille turvaa.

Olisi varmasti korkea aika jo, että jokainen meistä pääsisi kasvamaan omaan kotiinsa ja tutustumaan vielä paremmin siihen mitä arki ihmisen kanssa on. Ja ei me ihmisiä vihata missään tapauksessa! Ne on kauheen kiinnostavia, mutta äidin ja isin tuoma turva voittaa toistaiseksi meidän uteliaisuuden, vaikka kaikki meistä tulee esimerkiksi ruokakipolle syömään, kun sitä ruokaa tuodaan. Meidät on myös kaikki otettu syliin ja tarkastettu eläinlääkärissä useempaan kertaan, että ollaan varmasti terveitä. Ollaan kaikki opittu käyttämään hiekkalaatikkoa tosi sujuvasti, vaikka alunperin ollaankin ulkoa napattuja kisuja.

Mä aloitan itsestäni tän esittelyn, sillä oonhan kaikkein rohkein! Eli mä oon Sirius, pennuista kookkain ja rohkein poika. Väriltäni olen valkoinen harmaaraidallisilla yksityiskohdilla. Esitän ehkä vähän kovista, vaikka mää oonkin meistä se, joka tullut lähimmäksi ihmistä. Muhun saa koskea – jos kerkeää – sillä oon aika vikkelä liikkeisäni. En näe koskemista pahalla, mutta se on hassu juttu vielä mulle, niinku mun sisaruksillekin. Minut on napattu kiinni itseteosta leikkimästä, joten semmonen leikkisä kissaseura siellä uudessa kodissa olisi tarpeen. Mielellään lähden myös jomman kumman sisarukseni Tomeriuksen tai Seesamin kanssa samaan kotiin. Sijaisemäntäni uskoo, että mää oon meistä se, josta kuoriutuu läheisyyden kipeä pallero, joka kaipaa syliä ja huomiota.

Miuh! Mä oon Tomerius, pesueen toinen poika! Väriltäni muistutan kuulemma kauheasti jotain mainoskissaa.. kuka lie se onkaan. Elikkä musta-valkoinen ja hyvin suloinen joka tapauksessa. Olen vähän noiden kahden välimaastosta ja rauhallisempi verratuna veljeeni Siriukseen, vaikka kyl mäki osaan leikiksi laittaa! Sulkalelu oli meinaan aika huippu juttu jo heti alkutekijöistä kun sijaikotiini saavuin. Sijaisemäntäni luonnestii minua ihanan persoonallisen näköiseksi, sillä valkoinen otsakuvioni ei voisi kuulemma olla symmetrisempi kuin se jo on! Tahtoisin kovasti päästä kotiin, missä olisi toinen kissa odottamassa minua ja totuttamassa minut siihen, mitä elämä ihmisen kanssa oikein tarkoittaa. Mielelläni lähden myös esimerkiksi veljeni tai siskoni kanssa samaan paikkaan.

Purrh! Olen Seesami. Perheen pienin iltatähti ja ainut tyttö. Oon muuten ihan isin tyttö monessa mielessä. Ensinnäkin me näytetään tosi samalta, valkoiseen pohjaväärin leimatut ruskearaidalliset kuviot ja vaaleanpunainen nenu tekevät musta todella suloisen yksilön. Olen semmonen tuijottelija ja tosi rauhallinen, en ole koskaan sähissyt kenellekkään, ja yleensäkin nautin loikoilusta, kun sijaisemäntä tulee meitä kattelemaan. Mulla ei oo tarvetta juosta karkuun ja olen kättä haistellut, jos sitä tarjotaan minua kohti varovasti. Mun uusi unelmakoti olisi semmoinen, missä on joko rauhallinen kissakaveri tai jompi kumpi mun veljistä. Olisi kauheen kiva päästä jo nauttimaan sohvalla loikoilusta ja kodin tuomasta turvasta, ollaanhan pian yhteyksissä!

Yhteystiedot

045 6572148