Kodittomat lemmikit

Pippuri ja Inkivääri

Laji Muut
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Pirkanmaa, Akaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Pippuri ja Inkivääri ovat ihastuttavat, melko isokokoiset, leikatut tyttökanikaverukset, jotka etsivät uutta yhteistä kotia. Tyttöjen ystävyys on hauskaa ja hellyttävää seurattavaa, sillä he tekevät aivan kaiken yhdessä. Nämä bestikset nukkuvat kylki kyljessä ja hoivaavat usein hellästi toisiaan. Pippuri ja Inkivääri ovat melko rauhallisia, eivätkä ole tehneet tilapäiskodissa mitään tuhoja. Tarpeensakin he ovat oppineet tekemään pääasiassa häkkiin.m pippuri ja inkivaari

Yhteisen laiskottelun lisäksi tytöt tykkäävät puuhailla kaikenlaista. He loikkivat mielellään tunneleissa ja pahvilaatikoissa, nakertelevat oksia, pelaavat aktivointipallolla futista ja ratkovat etevästi koirille tarkoitettuja aktivointipelejä. Tarpeeksi tilaa ja virikkeitä täytyy uudessakin kodissa siis ehdottomasti olla.

Pippuri ja Inkivääri suhtautuvat ystävällisesti ja rohkeasti tuttuihin ihmisiin, ottavat mielellään silitykset vastaan ja syövät herkkuja kädestä. Sylissä he eivät erityisesti viihdy, mutta kököttävät kyllä kiltisti paikallaan hoitotoimenpiteiden ajan.

Luovutusmaksu: yhdessä 140 €
Sijainti: Akaa

Yhteystiedot

045 129 9290