Kodittomat lemmikit

Perla ja Tommi

Laji Kissat
Ikä 10 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Hei Me olemme kissapariskunta Perla ja Tommi, omaa kotia vailla. Minä Perla-rouva en olekaan ihan tavallinen katti, sillä minulla on vain 3 jalkaa, yksi on amputoitu. Olen elänyt näin jo pitkään, ja tulen vaivan kanssa toimeen. Kuten kuvasta näkyy, pääsen jopa kiipeilypuuhun, mutta totta kai liikkumiseni ei ole aivan sitä mitä nelijalkaisilla. Pystyn kyllä juoksemaan, leikkimään, kiipeämään pahvilaatikkoon ja kissavessaan.

Olen syntynyt 2007 ja siippani Tommi 2009 – vaikutamme kuulemma paljon nuoremmilta kuin mitä numerot näyttää. Olemme perusrauhallisia, mutta silti kissamaisen leikkisiä ja uteliaita.

Minä varsinkin tykkään paljon silittelystä, sylissäolosta ja halailusta, ja kiitollisena hurisen takaisin. Olen meistä rohkeampi ja kaipaaan paljon huomiota ihmisiltä. Olen siis oikea sylikissa! Tommi lämpenee hieman hitaammin, mutta on jo kovasti kiintynyt hoitajiimme ja hurisee heille. Uudessa kodissa Tommi tarvitsee siis enemmän aikaa tottua, mutta olenhan minä tukena.

Asumme nyt useamman kissan kodissa, ja pärjäämme, kunhan toiset eivät ole liian rajuja tai hyökkääviä. Olemme myös tottuneet rauhallisiin koiriin. Olemme asustaneet melko tilavalla reviirillä, joten mihinkään yksiöön emme ainakaan muuta, ettei käy liian ahtaaksi. Varsinkin Tommille lasitettu parveke on ollut rakas, että joku turvallinen paikka nuuskia ulkoilmaa tekisi hyvää. Rauhallinen ja suht tilava koti olisi siis meillä toiveissa, ja tietysti ihania ihmisiä huolehtimaan meistä loppuelämäksi! Hoitajamme mielestä olemme aivan ihastuttava pariskunta ja ansaitsemme vain parasta!

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 6572148