Kodittomat lemmikit

Olga ja Inka

Laji Koirat
Ikä 4 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Varsinais-Suomi, Turku
Yhdistys Turun Eläinsuojeluyhdistys

Olga on 4-vuotias ajokoiratyttö, jolla on energiaa ja voimaa kuin pienessä kylässä. Se kaipaa kotia, jossa tekeminen ei lopu kesken! :) Olga on riistaviettinen, joten se ei sovellu vapaana pidettäväksi eikä pienten lemmikkien kanssa samaan talouteen. Se haukkuu jonkun verran hihnassa ja saattaa yksinollessaan metelöidä, muttei juurikaan ole tuhonnut tällöin mitään. Olga ei sovi lasten kanssa samaan talouteen.

Olga on asunut samassa kodissa Inkan kanssa. Inka on vaaleanruskea-musta-valkoinen metsästysrotujen sekoitus. Se on 10-vuotias leikattu narttu. Inka tulee toimeen rauhallisten koirakavereiden kanssa. Hoitotoimenpiteet ovat sille erittäin hankalia, joten se tarvitsee kodin, jossa on kokemusta haasteellisten koirien koulutuksesta. Kotioloissa Inka on rauhallinen, mutta saattaa innostua tuhoamaan kenkiä tai muuta helposti saatavilla olevaa.

Koirat etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen. Ne luovutetaan rokotettuina ja mikrosirutettuina. Inka on steriloitu. Koirista peritään luovutusmaksu. Mikäli olet kiinnostunut koirista, kerro itsestäsi, asuinpaikastasi, perheestäsi ja muista lemmikeistä sähköpostitse. Koirat ovat tällä hetkellä Turun eläinhoitolalla ja niitä pääsee tapaamaan ajanvarauksella.

Yhteystiedot

0400213436