Kodittomat lemmikit

Niilo (3)

Laji Kissat
Ikä 3 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Mau! Olen noin 3-vuotias touhukas kollipoika Niilo ja etsin omaa loppuelämän kotia. Olisitkohan sinä oikea ihminen sitä minulle tarjoamaan?

Luovutusmaksu: 130€

Olen vielä hieman ujo ihmisiä kohtaan, mutta tilapäiskotini kissakaverin avustamana olen reipastunut kuulemma hurjasti! Rapsutuksia en aina voi vastustaa ja yleensä rapsutettavaksi antautuessani kehräänkin kuin auton moottori. Olen kovin perso herkuille, joten erityisesti ruoka-aikaan ihmiset ovat mielestäni varsin kivoja! Silloin tykkään myös jutella heille sekä juoksennella jaloissa. Energiaakin minulta löytyy ja rakastan leikkimistä. Minulla on todella hyvä mielikuvitus, joten leluiksi kelpuutan melkein minkä tahansa pienikokoisen irtaimiston. Öisin tykkään myös pihistää itseni kokoisia koirakaverin pehmoleluja, jotka kiikutan saunaan lelukätkööni. Se käy ihan urheilusta!

Olen siis perusterve ja todella kiltti, mutta hieman pienikokoinen kissapoika (kokoni johtunee rankasta alkuelämästäni). Tilapäiskodissani olen tottunut olemaan kissakaverin ja kiltin koiran kanssa, joten toivoisinkin, että tulevassa kodissani olisi myös toinen kissa tai vaikka kaksi. Toivoisin myös, että tulevalla ihmiselläni olisi halua ja kärsivällisyyttä auttaa minua jälleen luottamaan ihmisiin. Palkaksi tästä saisit suloisen ja hyväkäytöksisen kehräyskoneen, jolta ei myöskään leikkisyyttä puutu!

Yhteystiedot

045 6572148