Kodittomat lemmikit

NEITI RAITAPAITA

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri harmaaraidallinen
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Tämä upea harmaa-ruskean raidallinen neito on 3 kk vanha. Suloisia silmiä ympäröivät valkoiset raidat, jotka saavat ne näyttämään entistä pyöreämmiltä. Turkki Raitapaidalla on pehmoinen ja hieman pitkäkarvainen ja senpä vuoksi se näyttääkin ikätovereitaan isompikokoiselta. Tärkeä kumppani on siskonsa Jöröliina, jonka kanssa vietetään välillä hyvinkin vauhdikkaita juoksuleikkeja, mutta yhtä lailla Raitapaita viihtyy myös muiden kissojen seuraan.

Sylikissaksi tämä ylväs neiti opettelee pikkuhiljaa ja viihtyy rapsuteltavana, kun se sille sopii. Aamuisin Raitapaita saattaa istua sängyllä nuolemassa oman ihmisen kasvoja tai sormia siinä toivossa, että ihminen nousee antamaan märkäruokaa, mutta yhtälailla se voi myös tapahtua muulloin ylenpalttisen rakkaushetken iskiessä. Joskus Raitapaita myös intaantuu juttelemaan äänekkäästikin maukuen.

Neiti Raitapaita on sisäsiisti ja syö monipuolisesti märkäruokaa sekä laadukasta kuivamuonaa. Hiekkalaatikossa se on tottunut asioimaan mikrohiekalle. Raitapaidalle viihtyisä koti olisi sisäkissana siskonsa Jöröliinan kanssa, mutta se sopeutuu hyvin myös muihin kissoihin. Lapsia Raitapaita vielä pelkää. Koirista ei ole kokemusta.

Neiti Raitapaita on leikattu, rokotettu, madotettu ja sirutettu

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen. Ne löydät osoitteesta www.ssesy.fi.

TIEDUSTELUT/MARIKA

045-1346905

parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut ei tekstiviestejä)

Yhteystiedot

045-1346905