Kodittomat lemmikit

MONNI

Laji Kissat
Ikä 3 Vuotta
Sukupuoli Uros
Väri mustavalkoinen
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Monni on noin 3-vuotias leikattu lyhytkarvainen uroskissa. Erikoistuntomerkkinä sillä on hännän päässä pieni koukku.

Monni ei pitkää aikaa viihdy sylissä, mutta jos herra itse päättää syliin tulla, niin se viihtyy siinä silitysten kera. Kehräys on herkässä, kun saa rapsutuksia ja silityksiä. Monesti Monni tulee silitysten saattelemana viereen makoilemaan. Monni on hyvin seurallinen kissa ja juttelee jos sitä ei huomioida ja on myös kova puskemaan. Tykkää seurata liikennettä ikkunasta ja viihtyy kiipeilytelineen korkeimmassa tasanteessa.

Monni on aktiivinen kissa ja tykkää paljon leikkimisestä. Jos leikkihetki jää Monnin mielestä liian lyhyeksi, se osaa myös viihdyttää itseään ja leikkii itsekseen palloilla.

Sijaiskodissa on koira, mutta Monni ei oikein tule sen kanssa toimeen, koska pelkää varsinkin jos koira haukkuu. Aluksi Monni hieman tarkkailee uusia tilanteita, mutta kun oppii tuntemaan talon tavat ja ihmiset niin rentoutuu ja on leikkisempi ja sosiaallisempi.

Monni sopisi parhaiten kotiin missä ei ole aivan pieniä lapsia, eikä koiria. Yksi ystävällinen kissakaveri voi uudesta kodista löytyä, mutta Monni pärjää myös ainoana kissana, kunhan sille on ihmisista tarpeeksi seuraa.

Monni syö monipuolisesti eri ruokia ja tietysti herkutkin kelpaavat.

Hiekkalaatikolla asioiminen sujuu moitteettomasti

Monni on leikattu, madotettu, rokotettu ja sirutettu.

Tutustuthan luovutusehtoihimme, jotka löytyvät osoitteesta www.ssesy.fi.

TIEDUSTELUT/MARIKA

045-1346905

parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut ei tekstiviestejä)

Yhteystiedot

045-1346905