Kodittomat lemmikit

Mini ja Max (pennut)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Täällä olisi sisko ja sen veli odottelemassa pääsyä ihka omaan kotiin! Kaksikko kantaa nimiä Mini ja Max. Olemma alle vuoden ikäisiä (s. 8/2016), joten leikki on välillä päätä huimaavaa ja koomista. Ja kun nälkä yllättää, niin siitä ilmoitamme mahdollisimman säälittävällä naukumisella. Ruoka onneksi maistuukin hyvin ja painoa pikkuruisiin vartaloihin on alkanut kertyä hienosti. Elämämme alku lähti käyntiin hieman surkeissa oloissa ja luottamus meihin valloittaviin pakkauksiin täytyy ansaita. Ihmisiltä vaadimme siis hieman kärsivällisyyttä, reilusti sopivaa ruokaa, mukava syli rapsuttelupaikaksi ja turvallinen paikka, jossa telmiä ja leikkiä.

Minä Max olen kaksikosta rohkeampi ja uteliaampi, kuvissa mustavalkoinen poika. Tarkastan kodistani joka paikan, nuolen kaiken tielleni tulevan puhtaaksi, menen pienimpäänkin koloseen pyyhkimään pölyt, järjestän pöydillä tavarat uuteen järjestykseen ja pöllytän matot. Todellinen joka kodin tehopakkaus siis! Olen myös sitä mieltä, että juoksemista ei voi harrastaa liikaa, varsinkaan kun kyseessä on takaa-ajo siskon kanssa.

Mini on musta, hoikka ja kaino kissaneiti. Ulkonäkö ja liikehdintä viittaisivat tyylikkääseen pariisittareen; kaunis, elegantti ja varustettu hyvällä ruokahalulla. Vielä ei olla heittäydytty niin tuttavalliseksi, että Mini antaisi rapsutella. Leikkiin kyllä hän tulee mukaan ja viereen nukkumaankin, joten tuntee jo olonsa turvalliseksi ihmisten kanssa. Saamme yhdessä aikaan todella villit remuamisleikit ja välillä nujakointi on sitä luokkaa, että puhuttelu on paikallaan. Tällöin Mini katsoo viattomana suurilla, pyöreillä silmillään, joista on luettavissa ”en se minä ollut, taaskaan”.

Täällä tilapäiskodissa olemme tottuneet muihinkin kissoihin. Sen verran ujoja olemme vielä, ettei meitä suositella ihan pienten lasten leikkikaveriksi, koska voimme ymmärtää leikin väärin ja suojautua kynsillä. Hieman isommat lapset sopivat hyvin leikittäjiksi, kunhan ymmärtävät meidän varautuneisuuden. Sisaruksina saamme kyllä leikin aikaiseksi ihan kahdestaankin, joten tuomme vilkasta elämää aikuiseenkin talouteen.

Luovutusmaksu: 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 6572148