Kodittomat lemmikit

Memphis

Laji Muut
Ikä 3 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Kaipaatko elämääsi karvaista, leppoista ja hötkyilemätöntä herrasmiestä? Jos vastasit kyllä, valintasi on Memphis! Memphis on hurmaava tummanharmaa pallero, jonka elämänrytmiä voisi kuvata leppoisan blues- ja soul-musiikin siivittämäksi. Memphis on asiallista herraseuraa parhaimmillaan. Kani on noin 3-vuotias, joten poikasajan hötkyilyt ovat takanapäin ja nyt elämän parasta antia onkin lupsakka löllöttely. Memphisin arkeen ja kiinnostuksenkohteisiin kuuluvat lekottelun lisäksi liikunnalliset aktiviteetit (tutkimusretket etenkin jääkaapille ja aktivointipallon pyörittely), ruoanlaitossa avustaminen ja ruokahävikin vähentäminen (vihannesjämien kerjääminen ja tuhoaminen) sekä sisustaminen (pyyhkeiden ja pedin myllääminen).

Luonteeltaan Memphis on rohkean rauhallinen, ihmisläheinen mutta itsenäinen. Kani nauttii ihmisen seurasta, herkuista ja nakerreltavista kepeistä. On hyvin silitettävissä ja käsiteltävissä. Kodin äänet ja ihmisten puuhailut eivät Memphisiä ressaa! Tulevassa kodissa voi olla lapsia, kunhan nämä osaavat antaa kanille tilaa ja muutenkin kohdella kania asiaankuuluvalla kunnioituksella. Kani on lisäksi sisäsiisti, eikä tee tarpeitaan häkin ulkopuolelle. Aika usein tarpeita kuitenkin löytyy häkistä muualtakin kuin pelkästä vessalaatikosta. Tämä kuitenkin poikamiehelle ja hänen poikamiesboksilleen toistaiseksi suotakoon! Ehkä tämä on yksi Memphisin rock-elämäntyylin inspiroima piirre

Rock-taustasta kertovat myös pieni halkeama Memphisin korvassa ja peukalonpään kokoinen kalju läikkä selässä. Näin ollen Memphis on paitsi leppoisa, myös rokahtavan cool! Kaljua läikkää hoidetaan tilapäiskodissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Vessakäyttäytyminen saattaa muuttua kastraation jälkeen vieläkin parempaan suuntaan. Memphis on valmis muuttamaan uuteen pysyvään kotiin kastraatiosta toipumisen ja uuteen perheeseensä tutustumisen jälkeen!

Luovutusmaksu: 80 €
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 129 9290