Kodittomat lemmikit

Meemi ja Mölli

Laji Kissat
Ikä 5 Vuotta
Sukupuoli Muu
Väri musta ja harmaa
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa, Liminka
Yhdistys Oulun seudun Eläinsuojeluyhdistys

Mölli pähkinänkuoressa:
- steriloitu naaras
- ikä arviolta 7 vuotta
- pääväriltään musta, hauskoja vivahteita kilpikonnaväritykseen

Meemi pähkinänkuoressa:
- kastroitu uros
- 5-vuotias
- harmaa muutamin valkoisin karvoin

Mölli on aivan tavallinen kissarouva, itsenäinen, kiltti ja alun pidättyväisyyden jälkeen hellyydenkipeä ja utelias. Tykkää erityisen paljon sijaiskodin ulkohäkissä kököttelystä. Möllin turkki on ihanan sileä ja pehmeä ja karva puolipitkää, ja se antaa kiltisti harjata itseään.
Kun Mölli haluaa huomiota, se tulee pyörimään jalkoihin, katsoo silmiin ja naukuu, puskee ja kehrää eikä sitä voi vastustaa.
Mölli pärjäilee myös itsekseen, nukkuu rauhallisessa paikassa ja välillä tekee tutkimusretkiä kun sijaiskodin emännän silmä välttää. Osaa myös avata oven kahvaan hyppäämällä, joten ulko-ovi on syytä muistaa lukita ja huoneista, joihin kissoja ei haluta päästää, kannattaa kääntää ovenkahva alaspäin ;)
Meemi on hyvin hitaasti lämpiävää sorttia ja oli kovin arka ja epäluuloinen tullessaan sijaiskotiin. Kiireetön totuttelu talon ääniin, hakuihin ja ihmisiin on saanut sen ulos lymypaikastaan ja ottamaan koko talon haltuun. Meemi päättää itse milloin on oikea hetki silityksille ja huomiolle, ja pyytää sitä yhtä itsevarmana hurmaavuudestaan kuin Möllikin. Jos Meemillä on nälkä, se pyörii keittiössä ja rouskuttelee vihjaavasti hampaitaan.
Meemiä saa varovasti salaa harjattua, kunhan sen ei anna nähdä harjaa! Sen turkki onkin huonommassa kunnossa mutta näyttää kokoajan paremmalta mitä enemmän saa harjattua!

Meemi ja Mölli ovat sijaiskodissa tutustuneet ensi kertaa elämässään koiriin ja ovat hienosti niihin tottuneet! Myös sijaiskodin oman kissan kanssa tullaan aikuismaisen pidättyväisesti toimeen. Molemmat syövät sekä kuiva- että märkäruokaa, pientä kranttuilua merkin vaihtuessa. Käyttävät hiekkavessaa, vaikka tarjolla on myös pellettikuivikkeellinen.

Kissat etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen. Meemin kodin tulisi olla rauhallinen ja hälytön, toisesta kissasta tai rauhallisesta koirasta voisi olla seuraa ja mallia sosiaalistumiseen.

Esy pyytää Meemistä ja Möllistä 150e per nenä. Kaikki eläimet luovutetaan Esyltä leikattuina, sirutettuina ja rokotettuina, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Tiedustelut Meemistä ja Möllistä osoitteeseen oulunesy (at) gmail.com.

Yhteystiedot

-