Kodittomat lemmikit

MAUNO

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Uros
Väri harmaaraidallinen
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Mauno on n. 4 kuukauden ikäinen nuori urospoika.

Mauno on sosiaalinen ja tykkää olla kaikessa arjen askareissa mukana. Maunosta saa apulaisen kahvin keittoon, lattian lakaisuun ja sohvalla makoiluun, eikä öitäkään tarvitse yksin nukkua. Mauno on vilkas ja leikkisä ja hyvin kiltti luonteeltaan. Kaikki mikä liikkuu ja pitää liikkuessaan ääntä on mukavia leikkivälineitä. Mauno on hyvin innokas leikkimään kissojen aktivointileluilla.

Mauno on sijaiskodissaan saanut leikkiseuraa kahdesta aikuisesta kissasta ja haastaa niitä usein leikkimään. Uudesta kodista tulisikin löytyä energiselle Maunolle leikkisä kissakaveri tai useampi, jotka eivät häiriinny Maunon haastaessaan leikkimään.

Sijaiskodissa on vieraillut lapsia ja tykkää lasten kanssa leikkiä. Vauvavieras oli mielenkiintoinen ja hakeutui seuraan ja lyöttäytyi maata vauvan viereen. Uudet ihmiset eivät pelota vaan ottaa uteliaana kaikki avosylin vastaan. Sijaiskoti on rauhallinen ja hiljainen, mutta vieraiden tulo ja hetkellinen kovempi hälinä ei Maunoa hetkauta.

Mauno on kova juttelemaan. Kotiin tultaessa tervehtii maukaisuilla sekä juttelee muutenkin pitkiä toveja.
Maailma on avoin ja kaikki uusi kiinnostaa ja ihmisen nostaessa syliin ei tahdo ehtiä sylissä olla. Mutta kun omilta leikkikiireiltään ehtii tulee itse syliin rauhoittumaan ja on hyvin hellyydenkipeä.

Mauno on melkolailla kaikkiruokainen ja on sisäsiisti.

Mauno on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

Tutustuthan luovutusehtoihimme, jotka löydät osoitteesta www.ssesy.fi.

Yhteystiedot

050-3266587