Kodittomat lemmikit

Lily Marlen alias Lily

Laji Kissat
Ikä 8 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri Puna-musta-valko-kirjava
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Yhdistys Oulun seudun Eläinsuojeluyhdistys

Lily pähkinänkuoressa:

*Lily Marlen, ystävien kesken Lili
*n. 8v
*naaras
*leikkisä

Lily-rouva on iästään huolimatta utelias ja leikkisä kissa. Tullessaan sijaiskotiin hän kävi koko talon läpi tutkien joka nurkan. Jo tuloiltana Lily rauhoittui nukkumaan samaan tilaan sijaiskodin ihmisten kanssa. Lily onkin luottavainen ja ihmisrakas tapaus.

Lily rakastaa leikkimistä ja nauttii kun ihminen jaksaa häntä leikittää. Lilyn löytää myös usein lelulaatikon luota kaivamasta lempileluaan, pehmoporkkanaa, esille. (Tuo porkkana lähtee Lilyn mukana uuteen kotiin ;) Rouva myös nauttii harjaamisesta ja juokseekin luokse kun näkee ihmisen ottavan harjan esille. Tuolloin Lily köllähtää kyljelleen nautiskelemaan, mikä toki tekee harjaamisesta hieman hankalaa...

Iltaisin, kun talo alkaa rauhoittumaan, tulee Lily usein syliin nukkumaan. Siinä hän tuijottelee hetken ihmistä silmiin, saattaa ottaa lujan otteen tassuillaan ja alkaa nukkumaan. Muutenkin Lily pitää sylistä ja paijauksista ja hakeekin huomiota tulemalla luokse.

Kärpäsiä Lily pelkää! Kärpäsenmetsästäjää tästä kissasta ei siis saa. Lily on tottunut lapsiin, mutta luikkii rauhallisemmille vesille, mikäli leikit yltyvät rajuiksi. Uuden kodin olisikin hyvä olla suhteellisen rauhallinen.

Lily on erityisen tarkka hiekkalaatikostaan, ja jos sen puhtaudesta ei ole huolehdittu, Lily saattaa tehdä mielenosoitustarpeet sen ulkopuolelle. Kuitenkin kun laatikon puhtaudesta huolehditaan, Lily on sisäsiisti.

Lily etsii loppuelämän kotia, jossa hänelle tarjotaan paljon syliä, silityksiä ja huomiota.

Esy pyytää Lilystä 150e. Lily luovutetaan leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna, madotettuna ja eläinlääkärin tarkastamana. Tiedustelut Lilystä osoitteeseen orvinha (at) gmail.com.

Yhteystiedot

-