Kodittomat lemmikit

Lilli

Laji Kissat
Ikä 3 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri mustavalkoinen
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi: www.pesu.org

MI! Niin minä, Lilli, pieni tyttökissa, sinua ovella moikkaan. Olen syntynyt vuoden 2015 tienoilla, tai muutaman vuoden aikaisemmin. Olen ollut maailmalla ja vaikka hieman pelokas olenkin (siis ne vessan lattialle pudonneet käsipyyhkeet, apua!), niin sydämeni on täynnä rakkautta ihmisiä kohtaan.

Päästyäni PESUn hoiviin ihmiset havaitsivat, että minä en oikein muista kissoista välitä, suhisen niille, jos kehtaavat tulla lähelleni. Hauskuutan hoitajaani murisemalla omalle peilikuvallenikin välillä, kun unohdan, ettei siellä peilissä ole toista kissaa. Siksi etsinkin kotia ainoana kissana!

Mutta ihmisistä tosiaan pidän paljon, vaikka ulkona näkyvät ja kuuluvat lapset saivat minut kipittämään muristen piiloon. Olisi kiva, jos sinulla, uutta kehrääjää etsivällä ihmisellä, ei siis olisi kovin pieniä lapsia. Sen verran olen joutunut omillani pärjäämään, että nopeat liikkeet, vaikka herkkuakin tarjoavat kädet, saavat minut säikähtämään. En kuitenkaan ole hoitajalleni täällä omassa valtakunnassani sähissyt tai yrittänytkään raapaista, mutta tukalan paikan tullen saatan purra, vaikka luottamusta saatuani en kovin usein enää niin teekään.

Sinua minä olen valmis puskemaan ja kiehnäämään vaikka kesken ruokailun. Jos rapsutuksia ei ilmesty jalkoja kiehnäämällä, hyppään usein syliisi kehräämään. Toki olen valmis rapsutteluhetkeen, jos sinä minut syliisi nappaat. Hoitajallani on isossa läpinäkyvässä laatikossa hamsteri, siitä en ole ollut kiinnostunut. Muihin eläimiin kissojen lisäksi en ole PESUn hoivissa päässyt tutustumaan. (Ja siis niistä muista kissoista en pidä, haluan olla kodin ainut kuningatar!)

Jos siis kaipaat elämääsi pientä, kaunista ja vaimeaäänistä puskutraktoria, niin se olen minä, ehdottomasti. Otathan pian noihin ihmisiin yhteyttä! Katso ensin video leikeistäni! https://www.youtube.com/watch?v=TcMJ699slkY

Yhteystiedot

045 6572148