Kodittomat lemmikit

Leimu (pentu)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Mua voit kutsua prinsessa Leimu Lumoavaksi ja tällä hetkellä etsin itselleni uutta henkilökuntaa! Ootko se just sinä? Annas kun kerron vähän itsestäni... Oon heinäkuussa syntynyt pieni likka, ja orpouduin varhaisessa vaiheessa elämääni. Kaikesta koetusta huolimatta tässä sitä ollaan ja tunnen kyllä arvoni!

Luonteeltani oon vähän rämäpää. Olin jo sairaslomalla pienestä lonkkamurtumasta, mutta onneksi lonkka parantui kyllä tosi nopeesti. Yleensä meidän suosikkileikit alkaa kun ihmiset menee yöpuulle ja valot sammuu! Silloin on ihan tosi kivaa juosta rallia ihmisten päältä ja ympäriltä. Varsinkin, jos ne jo nukkuu.

Joskus kuitenkin väsy mullekin iskee ja tuun silloin vienosti kehräten ja naukaisten yleensä syliin tai kainaloon nukkumaan. Sylissä en muuten viihdy, mutta kun sinne itse itseni tuon, niin turha kuvitellakaan, että pääsisit tekemään mitään kotiaskareita.

Oon taustaltani orpopentu ja siksi etsin ehdottomasti kotia, jossa mulla olis joku kissakaveri mallina. Erityisesti etsisin kotia, missä olis joku kiva ja leikkisä tyttökissa, sekä tietty fasiliteetit kunnossa. Uusia asioita, kuten koiria ja imureita, kohtaan oon vähän varauksellinen, mutta kun ympäristö on turvallinen niin opin varmaan niistäkin tykkäämään.

Soitellaanhan?


Luovutusmaksu: 130€

Yhteystiedot

045 6572148