Kodittomat lemmikit

Kaneli, Neilikka ja Hunaja

Laji Muut
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa, Pirkkala
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Täällä kolme touhukasta pitkäkorvaa (joiden korvat ovat lupat) ovat vailla omaa kotia. Paljon ei näistä kaveruksista tiedetä, ei sitäkään minkä ikäisiä ovat, mutta kerrotaanpa mitä tiedetään.

Kaneli on leikattu tyttö, jolla touhua riittää. Kaneli osallistuu aktiivisesti kodin tapahtumiin ja töihin. Kaneli auttaa siivouksessa ja kauppakassien purkamisessa. Kyllä Kaneli hakisi ruoatkin itse jääkaapista, mutta jääkaapit ovat huonosti suunniteltu kani käyttäjiä ajatellen.

Neilikka on leikattu poika. Neilikka on ehkä enemmän tarkkailija, mutta kanikavereiden mukana osallistuu talon touhuihin. Neilikka tykkää silityksistä, kun ensin alkujännitys on voitettu.

Hunaja on myös leikattu poika ja kolmikosta se itsenäisin vaikka nauttiikin kavereiden seurasta. Hunaja saattaa makoilla matolla ja seurata sieltä touhuja. Myös Hunaja nauttii silityksistä ja ihmisen huomiosta.

Kaikki kolme ovat rohkeita ja uteliaita. Heitä ei ole tilapäiskodissa pelottanut iso koira tai pölynimurin äänet, ovat selvästi tottuneet ihmisten touhuihin. Välillä otetaan kunnon rallivauhdit pitkin taloa ja välillä loikoillaan porukalla matolla. Eli siis suljettu häkki ei ole kanien paikka. Sylissä ei kukaan oikein pitkään viihdy, mutta silityksistä kyllä nautitaan. Kanelilla vaan on usein kova kiire omiin touhuihinsa. Pupujen touhuja voikin katsoa tästä linkistä: https://drive.google.com/file/d/0B75JiNwlNHSyd3dxMDk4VXNTSDQ/view?usp=sharing

Olisihan hienoa, jos kolmikko pääsisi samaan kotiin, mutta voidaan myös ajatella, että Kaneli ja Neilikka muuttaisivat yhdessä ja Hunaja itsenäisimpänä muuttaisi eri paikkaan.

Luovutusmaksu: Kaneli ja Neilikka yhdessä 140 €, Hunaja yksin 80 €, kaikki yhdessä 200 €
Sijainti: Pirkkala

Yhteystiedot

045 129 9290