Kodittomat lemmikit

Kajo (pentu)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

No mau vaan! Mä olen pikkuprinssi Kajo Kehräävä. Lisänimeni johtuu siitä, että mua ei tarvitse kuin vilkaista päin niin kyllähän kehrään, niin että naapuripitäjään kuuluu. Oon syntynyt heinäkuun lopussa.

Osaan näyttää parhaat puolet ittestäni aina vieraille eli tuijottelen isoilla vaaleilla silmilläni tosi söpösti, varpaat asetellusti. Mut tosiasiassa oon nukkuninja! Aina kun huomaan sut jossain sohvalla tai sängyllä niin tuun kehräämään kainaloon ja nukutan sut. Tietty sit myös herätän vähän maistelemalla varpaita tai sormia.. tai tapailen tassulla nenääsi, kun ruoka on tarpeeksi myöhässä.

Rakastan leikkiä kissakaverini kanssa ja monesti rallitetaankin villisti iltamyöhälle. Rauhoitun kuitenkin nukkumaan yöksi. Yleensä viihdyn kissakavereideni kainalossa päivänokosilla.

Oon taustaltani orpopentu ja siksi etsin ehdottomasti kotia, jossa mulla olis joku kissakaveri mallina. Uudessa kodissa olis huippua, jos pääsisin valjastelemaan, sillä oon jo pienestä oppinut valjaisiin! Koiran kanssa oon ollut nokatusten jo muutamaan otteeseen enkä usko, että semmonen iso kaveri olis mitenkään poissuljettu, jos myös kissaseuraa löytyy.

Ollaan yhteydessä!


Luovutusmaksu: 130€

Yhteystiedot

045 6572148