Kodittomat lemmikit

JÖRÖLIINA

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri musta
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Tämä kiiltäväturkkinen musta neito on 3 kk ikäinen tyttökissa. Kooltaan se on pentueensa pienin narttu. Nimensä mukaisesti Jöröliina on luonteeltaan hieman arka, mutta rohkaistuu ihmisten seurassa päivä päivältä enemmän ja muiden kissojen seurassa Jöröliina viihtyy mainiosti. Erityisen tärkeä leikkikaveri on siskonsa Neiti Raitapaita, jonka viereen on myös hyvä käpertyä unille, kun väsymys kesken vauhdikkaiden leikkien yllättää.

Jöröliina on sisäsiisti. Aamuisin se odottaa kiltisti ruokaa muista hieman etäämmällä, mutta ruuan haistaessaan kyllä pienen koonsa ansiosta puikkelehtii ensimmäiseksi lautasen äärelle syömään. Tämä neito syö monipuolisesti erilaista märkä- sekä laadukasta kuivaruokaa.

Varsinainen sylikissa se ei vielä ole, mutta nauttii kyllä silityksistä ja rapsuttelusta silloin, kun se hetkeen sopii. Arjen touhuja Jöröliina seuraa mielellään sopivan matkan päästä. Koirista Jöröliinalla ei ole kokemusta, mutta muidenkin kuin sisarustensa kanssa se tulee hyvin toimeen. Vessa-asiat hoituvat mallikkaasti. Sopivinta sen mielestä on, kun laatikossa on mikrohiekkaa.

Jöröliina viihtyy parhaiten kodissa, jossa se saa elää aktiivista sisäkissan elämää. Parasta seuraa omaan kotiin olisi oma sisko Neiti Raitapaita, johon voi aina turvata, mutta todennäköisesti Jöröliina tottuu muihinkin lajikumppaneihin. Lapsiin ja isoihin ihmisjoukkoihin Jöröliina suhtautuu pelokkaasti.

Jöröliina on leikattu, rokotettu, madotettu ja sirutettu.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen. Ne löydät osoitteesta www.ssesy.fi

TIEDUSTELUT/MARIKA

045-1346905

parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut ei tekstiviestejä)

Yhteystiedot

045-1346905