Kodittomat lemmikit

ISMO JA JOHANNA

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Muu
Väri mustavalkoinen
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Tässä on Ismo ja Johanna jotka löydettiin kesällä puukasasta, jonne koditon emo oli ne synnyttänyt. Sijoituskotiin emo pentuineen saapui elokuussa suoraan loukuttajan luota. Kun pennut tulivat sijaiskotiin, olivat ne luonnollisesti hyvin arkoja. Pennut ovat nyt arviolta 4 kk:n ikäisiä hyvinvoivia ja kauniita kissoja, jotka ovat valmiita omaan kotiin. Pennut ovat kasvaneet ja muuttuneet rohkeammiksi koko ajan. Sijaisperhe toivoo, että Ismo ja Johanna saisivat yhteisen kodin, koska sisarusten keskinäinen side on niin vahva. Sisarukset tekevät kaiken yhdessä ja niiden touhuja on mukava sivusta seurata. Kissat tulevat hienosti toimeen myös sijaiskodissa tällä hetkellä hoidossa olevien kahden nuoren kissan kanssa. Sijaiskodissa on lisäksi pieni koira, jonka kanssa kissat tulevat myös hyvin toimeen. Tulevassa omassa kodissa voisi olla myös rauhallista kissaseuraa. Nämä kissat viihtyisivät ehkä parhaiten rauhallisessa kodissa, jossa ne saavat elää ja kehittyä aikuisiksi kissoiksi omaan tahtiinsa.

Ismo on pieni poika, joka innostuu aina leikkimään etenkin kun onkea vähän heiluttaa. Ismo on utelias ja reipas kissa. Sylissäkin se nauttii hellimisestä, vaikka itse ei vielä syliin varsinaisesti tulekaan.

Johanna on rauhallinen ja kiltti pieni tyttö. Mustat pienet hiiret ovat Johannan mieluisimpia leluja. Johannakin nauttii myös olla rapsutettavana ja hellittävänä sylissä, vaikka itse ei vielä hakeudukaan syliin.

Kissat ovat täysin sisäsiistejä ja syövät kaikkea ruokaa. Yölläkään ne eivät turhaan metelöi, vaan nukkuvat rauhallisesti. Molemmat kissat on madotettu, leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän suloiseen parivaljakkoon.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen, löydät ne osoitteesta www.ssesy.fi.

TIEDUSTELUT/MARIKA

045-1346905

parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut ei tekstiviestejä)

Yhteystiedot

050-5281157