Kodittomat lemmikit

Indika (varattu)

Laji Kissat
Ikä 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Miu! Minä olen Indika, hyvin kiltti ja hyvätapainen tyttökissa. Arvioivat että olisin syntynyt vuonna 2013. Olen melko ujo, ja olen vasta alkanut luottaa tilapäiskotihoitajaani niin paljon, että hän saa silittää minua! Silti vieläkin joskus hätkähdän ja pakenen kun näen käden tulevan minua kohti. Voi olla että uudessa kodissakin menee paljon aikaa, ennen kuin uskallan luottaa sinuun. Luottamukseni sinun on ansaittava rakkaudella ja kärsivällisyydellä.

Etsin kotia, jossa ei ole muita kissoja eikä lapsia. Ainakin aluksi haetaan ensin se keskinäinen luottamus puolin ja toisin. Leikin yleensä yksikseni, pallot ovat paras leluni. En syö kukkia, enkä kiipeä mielelläni mihinkään korkealle. No joskus tulee sitäkin tehtyä mutta äärimmäisen harvoin. Olen aika epäluuloinen kaikkea uutta ruokaa kohtaan, enkä edes maista vaikka mitä tarjoaisit. Tykkään parista tietystä ruokamerkistä ja herkkupaloista.

Jos olet ihminen, jota eivät pienet haasteet rakkauden eteen pelota, niin voisin olla sun kissasi. Toivoisin että olet rauhallinen ja kärsivällinen minua kohtaan. Olenhan ihanan rakastettava, lempeä ja suloinen kissaneiti vailla pysyvää kotia!

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 6572148