Kodittomat lemmikit

Ida-i, Olbos ja Mehiko

Laji Kissat
Ikä 5 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Hola! Olemme mainio kollikolmikko, Ida-i, Olbos ja Mehiko. Etsimme tositarkoituksella omaa kotiamme. Ihan kaikista hienointa olisi, jos voisimme kaikki muuttaa samaan kotiin. Olemmehan koko elämämme viettäneet yhdessä (ehkä 5 vuotta, ehkä vähän enemmänkin: eläinlääkäri sanoi että ikäämme on hankala/mahdoton arvioida ja mehän emme ikäämme kenelläkään kerro). Jos muutamme kahteen kotiin, niin sillain olemme miettineet että minä, Ida-i, muutan yhdessä Olbosin kanssa samaan kotiin ja Mehikolle etsimme kodin jossa hälle on kiva kissakaveri, tai miksei useampikin.

Me kaikki olemme hyvin ihmisrakkaita ja sosiaalisia, leikkisiä kavereita. Mikä on tavallaan ihme, sillä elämämme oli vähän heikolla tolalla aiemmin. Huonojen olojen takia meillä oli hieman terveysvaivoja. Mehikolla on todettu sydämessä sivuääni ja munuaisten vajaatoimintaa, hällä on päivittäin lääkitys noihin vaivoihin sekä hää on munuaisruokavaliolla. Lääkkeen antaminen onnistuu onneksi helposti ja vaivatta ja erityisruokakin maistuu. Minulla ja Olbosilla on myös riski munuaisjutuista, tilannetta on seurattava ja tarvittaessa tsekattava tilanne verikokein. Terveydentilamme vaatii siis eläinlääkärin säännöllistä seurantaa.

Näistä hankaluuksista huolimatta tulemme silti hyvin juttuun ihmisten kanssa. Emme ole sylikissoja sanan varsinaisessa merkityksessä (ehkä meitä ei ole koskaan pidetty sylissä?), mutta rapsuttaa ja silittää meitä kyllä saa. Ja pitää! Minä tykkään silittämisestä niin paljon että menen ihan mutkalle, tai ainakin selälleni, Olbos kehrää kuin pieni leijona kun sitä silitetään ja Mehikon bravuuri on nukkua ihmisen päällä. Me kaikki kehräämme kovasti, puskemme sinua ja kaikin tavoin näytämme että tykkäämme sinusta.

Pidämme leikkimisestä sekä ihmisten kanssa että keskenämme, erilaiset höyhenhuiskalelut ja laservalo ovat ehdottomia suosikeitamme, mutta leikimme myös yksiksemme vaikkapa kissanmintulla hajustetuilla leluilla. Ymmärsimme salamana kiipeily-raapimapuun tarkoituksen. Tai no, Olbos ehkä ei. Raapimisen lisäksi hää nimittäin myös tykkää nuolla raapimapuuta. Mutta kelläpä meistä ei olisi jotain omituista tapaa.

Olemme olleet tekemisissä ongelmitta muiden kissojen kanssa. Tapauskohtaisesti voimme harkita muuttoa myös koira- ja/tai lapsiperheeseen. Olisiko sinun kodissasi tilaa hurmaavalle kollikolmikolle tai edes parille – tule tutustumaan meihin! Tässä vielä Ida-i videolla!

https://www.youtube.com/watch?v=2z8tPsHJKwE&feature=youtu.be

Luovutusmaksu:130 € yksi tai 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 6572148