Kodittomat lemmikit

Holger (pentu)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Buongiorno! Miksi tämmöinen tervehdys? No kun tuo emoni räpättää jatkuvasti korvaani, että ne on ne italialaiset pojanalut, jotka elää mamman parissa aikuisiksi, EI kissanpennut. Ehkä siis on paikallaan esitellä hieman enemmän itseäni, kun häätö uhkaa täältä täyden palvelun lukaalista.

Synnyin tänne tilapäiskotiini toukokuun puolivälissä kahden siskoni kanssa. Siinä, missä nuo siskoni lähtivät Julius Caesarin tapaan valloittamaan maailmaa, minä jäin hipsuttelemaan Madren eli äitimme luokse. Minä vähän paheksunkin noita siskojeni elkeitä, kun ei mitään estoja, ei mitään rajoja, eteenpäin vaan pitää mennä, vaikka mikä olisi.

Minä valitsin hillitymmän linjan. Joku tietämätön ehkä haukkuisi minua mammanpojaksi, mutta semmoinen en ole. Haluan vaan katsella siskojeni touhuja ajan kanssa ja sitten valita, kannattaako minun lähteä moiseen touhuun. Suinpäin en lähde mihinkään huteraan ja huojuvaan. Mietin ensin ja sitten lähden. Ja kun lähden, niin menenkin viivasuorana lelujen perässä, kiipeän kissapuuta ylös ja alas ja hetkellisesti oloni on, kuin italialaisella jalkapalloilijalla, Francesco Totilla...pystyn ihan mihin vaan. Kunnes Madren kainalo kutsuu.

Olen siis ehkä vähän varautunut. En ehkä ole joka paikassa heti ensimmäisenä. Siltikin minua saa paijata, en pure, en raavi ja kun vaan jaksat minua leikittää, sytyn elämälle. Myönnän, että ehkä suurin syy käytökselleni on tuo emoni. Kunhan näiden pitopöytien äärestä pääsen sinne omaan kotiin, unohtuu tuo all inclusive ja voin keskittyä täysin siihen tärkeimpään eli katkaisemaan välini Madreen.

Kaikkein mukavinta olisi päästä kotiin, jossa on jo toinen futari. Semmonen italiaano-kissa, joka ymmärtää tämmösen, ajoittain rämäpäisen maalintekijän perään. Yksin en lähde täältä, sen sanoin jo äidillenikin.

Pistähän viestiä, niin ruvetaan keittelemään Sinun perheessäsi pastaa ja juostaan viehelelun perässä yhdessä.

Luovutusmaksu: 130 €
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot

045 6572148