Kodittomat lemmikit

Etsu ja Fuji (varattu)

Laji Kissat
Ikä 7 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Pirkanmaa, Akaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Miau! Minä olen Etsu. Olen erittäin hyvä – ellen suorastaan täydellinen – kissa juuri sinulle, jos etsit sosiaalista ja ihmisrakasta sylikissaa. Mikään ei ole niin ihanaa kuin maata ihmiskaverin kainalossa. Tykkään kovasti rapsuttelusta ja kiitän poikkeuksellisen voimakkaalla kehräykselläni.

Lempiharrastukseni on leikkiminen ja ikkunasta ulos katseleminen. Ja tietenkin syöminen! Olen reipas tyttö syömään, joten uudessa kodissani pitää hiukan vahtia, etten menetä nyt niin sorjia linjojani. En nirsoile ruoan kanssa, vaan minulle on kelvannut kaikki, mitä eteeni on annettu. Hoidan kaunista turkkiani hyvin, mutta erityisen paljon pidän siitä, että minua autetaan upean ulkomuotoni säilyttämisessä harjaamalla säännöllisesti. Turha varmaan mainitakaan, että hiekkalaatikkoasiat hoidan mallikkaasti.

Iäkseni on arvioitu 7–12 vuotta. mutta olen tietysti hyvin nuorekas. Ainoa, missä ikäni näkyy, on hampaat, ja eläinlääkäri onkin poistanut minulta neljä hammasta. Se ei kuitenkaan minua haittaa millään tavalla! Jaksan juosta ja kisailla kissakavereiden kanssa, mutta aamupäivä-, päivä-, iltapäivä- ja alkuiltanokoset kuuluvat tietysti asiaan ennen kunnon yöunia. Nukun mielelläni vieressäsi, jos vain sen sallit, mutta tyydyn viettämään yöni myös erossa sinusta, joten osaan viettää yöni hiljaa ja nukkumalla.

Tykkään kovasti kissaseurasta. Täällä tilapäiskodissa on myös Fuji, joka mahdollisesti on minun tyttäreni. Fuji on arvioitu 5–10 -vuotiaaksi, en enää muista noin vanhoja asioita. Me etsimme yhdessä uutta kotia tai vaihtoehtoisesti voisin muuttaa Dai-kissan kanssa yhteen, Dai löytyy myös näiltä sivuilta. Eikä yhtään haittaisi, vaikka kodissa olisi kissakavereita jo ennestään. En tiedä, miten suhtaudun koiriin tai pieniin lapsiin, mutta Fuji ei varmaankaan tykkää ainakaan kovin pienistä lapsista.

Koska Fuji ensin kovasti ujostelee vieraita, kerron vähän, millainen ihana pakkaus hän on. Fuji on alkuun hyvin ujo, joten olisi hyvä, jos uudella kodilla riittäisi kärsivällisyyttä luottamuksen rakentamisessa. Tilapäiskotiin tultuaan hän vietti sohvan takana toista viikkoa, ennen kuin rohkaistui tulemaan alakertaan tutustumaan. Fuji on taustaltaan kyllä kotikissa ja luottamus ihmiseen on vahvistunut, joten ihan mukavan kaverin Fujistakin saa, kunhan vaan antaa aikaa. Fuji pyörii jaloissa, tulee sohvalle meidän viereemme nukkumaan, antaa silittää silloin, kun itse sitä haluaa ja kiittää kovaäänisellä kehräyksellä, mutta haluaa omaa rauhaa, joten Fujille pitäisikin uudesta kodista löytyä jokin rauhallinen paikka, jossa hän saisi olla ihan omissa oloissaan.

Fuji on kovin leikkisä ja iloinen kissa, joten älä anna hiukan myrtsin ulkomuodon hämätä. Hänellä on erityisen vahvat ja isot etutassut, joita hän osaa käyttää taitavasti pallojen, leikkihiirien ja herkkupalojen metsästykseen. Fuji harrastaa pikajuoksua ja mattojen kasaamista. Fuji on kaikkiruokainen ja tarkka hiekkalaatikkoasioissa.

Meistä löytyy kuvia Instagramissa #etsujafuji Täällä me odotamme sinua ja yhteisiä onnellisia aikoja!

Luovutusmaksu: 130 € yksi tai 230 € kaksi yhteensä
Sijainti: Akaa, Viiala

Yhteystiedot

045 6572148