Kodittomat lemmikit

Esa

Laji Koirat
Ikä 4 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa, Tampere
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Esa on noin 4-vuotias saksanseisoja-mix, jolla on korkeutta n. 60cm ja painoa n. 30kg.

Esa on sympaattinen herrasmies, joka on nopeasti sopeutunut väliaikaiskotiinsa.
Kotioloissa Esa on kiltti ja helppo käsitellä. Kotiintulosta hän innostuu kovasti, mutta rauhallisin ottein kohellus pysyy kyllä kurissa.
Esan hoitopaikka sijaitsee kerrostalossa, ja yksin ollessaan poika reagoi talon ääniin kumealla haukunnalla. Koska naapurit eivät yleensä moista piirrettä arvosta, tulisi Esan tulevan kodin sijaita omakotitalossa, mielellään rauhallisella alueella.

Ulkoilussa on Esalla vielä opeteltavaa. Toisten koirien ohittaminen läheltä on välillä hankalaa ja erityisesti toiset uroskoirat ovat Esalle ärsyke. Tietyille koirille remmissä rähjätään ihan huolella, mutta Esan vaste nameilla kouluttamiseen ja hyvästä käytöksestä kehumiseen on hyvä. Positiivisen vahvistamisen kautta kouluttamisella remmirähjäys saadaan kuriin. Myös nopeat lenkkeilijät ja pyöräilijät täytyy haukkua, jos menevät liian läheltä ohi, mutta nämä häiritsevät vähemmän kuin toiset koirat.

Esa luovutetaan ensisijaisesti ainoaksi koiraksi kotiin, jossa on jo koirakokemusta. Suuren kokonsa ja innostumisherkkyytensä vuoksi Esaa ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Esa luovutetaan rokotettuna, madotettuna kastroituna ja sirutettuna.

Sijainti: Tampere
Luovutusmaksu: 300€

Yhteystiedot

045 1136922 (kyselyt kodittomista koirista ti klo 12-14 ja ke-to klo 16-18)