Kodittomat lemmikit

Donna

Laji Koirat
Ikä 2 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri Musta
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Yhdistys Turun Eläinsuojeluyhdistys

Kotia etsii parin vuoden ikäinen, sekarotuinen tyttökoira. Donna on pentumaisen riehakas ja ystävällinen, mutta myös epävarma mielestään epäilyttäviä ja yllättäviä asioita kohtaan. Näihin asioihin avoimesti suhtautumista tulisi rauhallisesti harjoitella.

Harjoittelua ja kouluttamista vaatii myös Donnan sisäsiisteys ja perustottelevaisuus. Onneksi kyseessä on nameille perso koira, joten koulutus on helpompaa. Hihnakäytöksessä on hiottavaa, mutta rauhallisessa ympäristössä se sujuu jo hyvin.

Uudessa kodissa ei mielellään olisi pieniä lapsia, ettei Donna innostuessaan hyppimällä aiheuta vahinkoa. Emme tiedä koiran rotutaustaa, mutta siinä ilmenevä mahdollinen vahtiviettisyys saattaa aiheuttaa rajoituksia asuinympäristön suhteen. Voi olla, että sosiaalistaminen tekee ihmeitä käytökselle. Uuden omistajan tulee olla kärsivällinen ja koirakokenut.

Donna luovutetaan rokotettuna ja tunnistemerkittynä luovutusmaksua vastaan. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan Donnaan tai haluat lisätietoja, ole yhteydessä Turun eläinsuojeluyhdistyksen numeroon 0400213436 eläinhoitolan aukioloaikoina (ark. 8-18, vkl 8-17).

Yhteystiedot

0400213436