Kodittomat lemmikit

Dagmar (pentu)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Halipatsuippa Sinulle! Vihdoin on tullut aika, että tilapäiskotimme laittaa minustakin esittelyn näille kuuluisille kodinetsintäsivuille. Olen tätä jo odottanut muutaman kuukauden. Sisarukset ovat lähteneet omiin koteihinsa ja minä koetan selvitä täällä näiden vanhusten kanssa samassa lukaalissa. Ei oo noista kyllä leikkikavereiksi.

Olen siis missinmitoissa oleva, äärimmäisen kaunis Dagmar. Herjaten kutsuvat täällä minua ihmisten toimesta myös Dakuksi. Olen syntynyt 15.5. tänne tilapäiskotiini kahden sisarukseni kera, ikää siis nyt reilu 5kk. Emomme oli ...noh... takapajulan neitejä, joka meidän onneksemme kuitenkin saatiin ihmisten hoiviin ennen syntymäämme. Synnyin kirjaimellisesti silmät auki maailmalle eli eipä tarvinnut tilapäiskodin odotella silmieni avautumista, kun heti näin, mikä minua täällä odottaakaan.

Olen leikkisä, avoin kissakavereille ja enkä niitä arastele. Jouduin kuitenkin semmoiselle aika kämäselle kuukauden antibioottikuurille mahdollisen mycoplasman takia ja kappas kehveliä, kun tuo tilapäiskotini emäntä otti minua kiinni välillä haluamattanikin aamuin illoin, niin olin siitä syystä vähän varautunut ihmistä kohtaan. Nyt on tuo homma hoidettu pois alta ja siksipä sitä omaa kotiani etsiskelen. Sen verta utelias ja elämää rakastava tyyppi olen, etten kuitenkaan ihmisille sähise, en raavi, en hyöki. Olen siis saanut pienestä pitäen muuten hyvän luottamuksen ihmisiä kohtaan. Takuuvarmasti olen siellä, missä viuhkalelu heiluu ja mirrinminttu haisee. Ruokakupillakin olen heti, kun siihen jotain nakataan. Pienellä kärsivällisyydellä saat minuun takuuvarmasti koskea. Eli jos sitä kainalokaikkua sohvalle etsit heti minusta, sitä et heti välttämättä saa, mutta uskoisin, että aika nopsasti meistä tulisi hyvät kaverit, kun oikeista naruista osaat vedellä. Uteliaisuuteni on nääs ääretön, enkä ole epäluuloinen yhtään. Käytäpä tätä hyväksesi minun kanssani, ja avot, ollaan ystäviä.

Täällä tilapäiskodissani olen elänyt kouluikäisten lasten kanssa, enkä ihan vähästä ota siipeeni, mitä tulee meluun. Alakerrassa nääs tuntuisi mäyhäävän pari isoa koiraa, joihin en ole sen tarkemmin tutustunut, kunhan yläkerran rappusilta elämänmenoa olen tiiraillut.

Yksin en voi, pysty, halua enkä kykene elämään. Tarvitsen kissakaveria energiani purkamiseen. Puskaradion kautta olen kuullut, että sisarukseni saaneet kodit ja kissakavereita. Kissaunissani näenkin vilahduksia nuoresta ja leikkisästä kissakaverista uudessa kodissani.

Pidemmittä puheitta. Otapa yhteyttä, jos haluat Minua tulla katsomaan ja kanssani leikkimään tänne tilapäiskotiini. Meitsi on aina valmis puuhaan!

Yhteystiedot

045 6572148