Kodittomat lemmikit

BEA

Laji Kissat
Ikä 1 Vuotta
Sukupuoli Naaras
Väri kilppari
Paikkakunta Etelä-Pohjanmaa
Yhdistys Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa www.ssesy.fi

Bean elämä alkoi kurjasti ja olisikin voinut päättyä nälkiintyneen villikissan kohtaloon.. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt ja ihana Bea etsii nyt omaa kotia.

Bean emo oli elellyt taivasalla ja oli kovin väsynyt etsimään ruokaa, varomaan ulkomaailman vaaroja. Pennutkin masussa veivät kovasti voimia. Bean emo joutui synnyttämään pentunsa ulos. Emo oli väsynyt ja varmasti nälästä heikkona. Emo alkoi kiertelemään erään talon ympärillä ja huomasi että ystävällisiltä ihmisiltä sai ruokaa ja silityksiä. Emo ei kuitenkaan jäänyt koskaan ihmisten luo vaan aina palasi hoitamaan pieniä pentujaan.

Eräänä aamuna ihmiset löysivät ovensa takaa Bean emon ja pienet pennut. Väsynyt emo luotti niin paljon näihin tuntemattomiin ihmisiin että oli yksitellen kantanut pienet pentunsa ihmisten oven taakse saadakseen heiltä apua.

Ystävälliset ihmiset soittivat Ssesylle, ja pennut sekä väsynyt emo haettiin turvaan. Koko tämän ajan emo vain nukkui ja nukkui.. Pikkuhiljaa kaikki alkoivat piristyä ja tästä kissaperheestä on vielä kotia vailla Bea.

Bea on 1-vuotias hurmaavan kaunis kilpparityttö. Bea rakastaa muita kissoja, sijaiskodissa hän asustelee 10 muun kissakaverin kanssa, ja Bea tuleekin hyvin toimeen kaikkien kissakavereidensa kanssa. Bea on herkkä ja alistuvainen muille kissoille. Jos joku vanhempi kissa on kiukkupäällä, Bea ei vahingossakaan mene lähelle tälläistä äkäpussia vaan tarkkailee tilannetta sivummalta. Kissakavereiden kanssa leikitään, riehutaan, rallitellaan, painitaan, halaillaan, nukutaan sylitysten.

Bea on myös tottunut kaikenlaisiin koiriin. Sijaiskodissa on 4 koiraa, pienin on perhoskoira ja suurin bullmastiffi. Tietenkin vieraiden koirien kanssa menee oma aikansa ennenkuin herkkäsieluinen Bea tottuu uuteen karvaturriin.

Ihmisten kanssa Bea on herkkä. Sijaiskodin ihmisiä rakastaa, puskee, kehrää, kerjää silityksiä ja rapsutuksia. Vieraille ihmisille on varautuneempi ja arempi. Onkin hyvä ymmärtää että Bean kanssa maltti on valttia. Uudessa kodissa Bea saattaa aluksi lymyillä piilossa mutta kun annat aikaa ja rakkautta, voitat Bean luottamuksen ja saat hänestä uskollisen ystävän jonka sydän on täyttä kultaa.

Sijaiskodissa Bea on tottunut hulinaan; on teini-ikäisiä lapsia, kissoja ja koiria. Bea saattaisi tottua myös nuorempiin lapsiin tai vanhusten kaveriksi. Kissakaveria Bea kuitenkin toivoo, kaksin on kuitenkin aina mukavampaa!

Bea on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Ja ikää tällä kaunokaisellahan on reipas 1-v. Hiekkalaatikolla käynti sujuu ongelmitta.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen, löydät ne osoitteesta www.ssesy.fi.

Yhteystiedot

050-5281157