Kodittomat lemmikit

Angervo, Alva, Kelo ja Pujo (pennut)

Laji Kissat
Ikä Alle 1 Vuotta
Sukupuoli Muu
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi. www.pesu.org

Piip, mii, iiii! Nyt oisi touhua, iloa, vauhdikkaita tilanteita, teräviä kynsiä ja hampaita nelin kappalein vailla omaa positiivisesti opettavaa ja virikkeitä tarjoavaa kotia. Synnyttiin tilapäiskotiimme 15.8.2017 ja siitä lähtien ollaan oltu ilo niin muille kissoille kun ihmisillekin. Meidän emo oli kuulemma aika laiha ja pieni, joten meiän neljän ilmestyminen oli yllätys. Saanemme esittäytyä teillekin lähemmin!

Mua, pientä Angervo-tyttöä, kuvaa tällä hetkellä parhaiten ikiliikkujuus. Parhainta mitä mää tiijän on leikkiminen täysillä ihan millä tahansa lelulla, mutta erityisesti sulka- ja huiskuleluilla ohjattuna juoksen ihan minne ikinä haluut! Tykkään silityksistä ja hiusten ihmettelystä, mutta oon niin menevä, että toistaseksi rauhallisemmat silityshetket jää puolinukuksissa nautiskeltaviksi. Haluaisin aina myös kiivetä sinne, mihin en vielä osaa mennä.

Ja entäs minä, Alva-poika! Oon meistä neljästä kaikista isoin ja sen kyllä huomaa aina ruokailun yhteydessä. Oon vähän rauhallisempi kuin Angervo, ainakin leikkien alussa tai vieraiden saapuessa, mutta kyllä se minäki vauhtiin pääsen! Mietin vähän enemmän ennenku tapahtuu, joskus mut saattaa löytää koiramaisesti tuijottamasta muiden leikkejä pää kenossa. Oon kuulemma kanssa aikasmoisen hauska tapaus.

Mä oon Kelo-tyttö, nimi kuulemma tulee mun värityksestä. Oon ihan pienestä pennusta asti ollu seikkalunhalunen, eli tutkin kaikkia uusia paikkoja varauksella mutta kuitenki kiinnostus edellä. Löysin myös kerran risti-istunnassa olevan tilapäiskotilaiseni ja totesin, että syli on hyvä paikka käpertyä oleilemaan. Sylin tarjoama suoja myös muodostaa hyvän edun jos haluu yllätyshyökätä sisaruksen päälle! Tuun muutenki paljon ihmisten jalkojen päälle ihmettelemään mitä ympärillä tapahtuu, kunnes taas lähen viipottamaan.

Oon syntyny viimeisenä mutta en vähäisimpänä. Mä oon Pujo-poika. Haluun eniten olla kaikessa mukana: jos haluut lakasta mun kaivamaa hiekkaa lattialta rikkalapioon, autan ystävällisesti istumalla siihen. Tuun usein kans vastaan ku ihmiset tulee huoneeseen! Viihdyn ihmisten sylissä, nukahdinpa kerran yhen vieraan syliinki sen leikittäessä mun sisaruksia. Oon kuitenki ihan yhtä vilkas ku muutki, ja oon aina ekana intoutumassa uusista leluista niin paljon että sit vaan murisen toodella pelottavasti muille.

Jos haluat seuraa tai tarkistusapua tekstien kirjoittamiseen, me osataan auttaa! Ollaan harjoteltu sitä tilapäiskotimme tietokoneella ja kynillä. Voidaan olla apuna myös erilaisten pahvilaatikoiden tai kolojen tutkimisessa, tai siinä miten korkeelle voi kissanpentu kiivetä huonekalujen avulla. Imurointi on kans ihan tuttu juttu, voidaan osottaa missä ois vielä imuroitavaa (tai tehdä imuroitavaa sotkua nopeesti lisää).

Me kaikki tykätään silittelystä aina sillonkun malttaa jäädä paikalleen ja tietty ohimennen silitykset on kivoja, sylit ja ihmiset on kans kaikkien mielestä kivoja painiareenoita. Koska tykätään hippa- ja painileikeistä, toivottas että saatais pareina yhteiset kodit! Joka tapauksessa meitä kestävien kissojen täytys olla melkosen leikkisiä ja meneviä, tai ei ainakaan hermostua sellasesta menosta, yksin kun ei haluta joutua olemaan. Koiria ei olla nähty, niiden hajuja ollaan vaan vähän ihmetelty. Lapsiinkaan ei olla vielä törmätty. Toivottavasti oot yhtä innostuneen kauhistunu meiän menosta kun täällä tilapäiskodissammekin ollaan, ja haluut antaa meille hyvän loppuelämänkodin!

Luovutusmaksu: 130€ tai 230€ kaksi yhdessä

Yhteystiedot

045 6572148