Kodittomat lemmikit

Aamu ja Arttu

Laji Kissat
Ikä 3 Vuotta
Sukupuoli Uros
Paikkakunta Pirkanmaa
Yhdistys Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys
Lisätietoa Tutustuthan luovutusehtoihin ennen yhteydenottoasi: www.pesu.org

Hei, kuka sä oot, kuka sä oot, kuka sä oot?!? Ai kauheeta, sä ootkin joku ihan uusi tyyppi! Odotapa ihan sekunti, niin me mennään tuonne ylätasolle hieman tarkkailemaan tilannetta turvallisen välimatkan päästä. No niin. Okei, voisitkohan sä olla hyvä tyyppi meidän uudeksi palvelijaksi, kunhan vähän päästään tutustumaan lisää?

Me olemme Aamu ja Arttu, kaksi tietysti täysin hurmaavaa n. 3-vuotiasta tyyppiä etsimässä uutta yhteistä kotia, jossa osattaisiin tutustua meihin silleen sopivan rauhallisella tahdilla. Olemme aluksi uusia ihmisiä kohtaan melko epäluuloisia, mutta herkuilla ja esim. huiskaleluilla meidät saa aika piankin unohtamaan epäluuloisuutemme – ainakin hetkeksi. Kun olemme saaneet hieman lisää aikaa tutustua paremmin, niin meistä kyllä kuoriutuu esiin rapsutuksia rakastava kaksikko, joka tunkee viereesi sänkyyn nukkumaan illalla. Saatamme myös yön aikana tai aamulla sopivaksi katsomanamme ajankohtana tulla pesemään kasvojasi nukkuessasi, koska ajateltiin pitää huolta susta, ettet vain nukkuisi pommiin.

Meistä minä, eli Arttu, olen se, joka on tosi utelias uusia ihmisiä kohtaan. Pysyn kuitenkin erittäin pitkään varautuneena ja vahdin tapahtumia sopivan etäältä, ennen kuin tulen lähemmäksi. Äkkinäiset liikkeet lähelläni ovat vähän pelottavia, joten emme todennäköisesti sovi perheeseen, jossa on kovin pieniä lapsia. Jos perheen lapset ovat jo isompia ja ymmärtävät selkeästi, miten suhtautua tämmöisiin hieman varauksellisiin kissoihin, niin saatamme ehkä olla valmiita tutustumaan lähemmin. Ensisijaisesti etsimme siis melko rauhallista kotia, jossa asuu aikuisia ihmisiä (ja mahdollisesti heidän aikuisuutta lähestyvää jälkikasvuaan). Meidät luovutetaan kuulemma kahdestaan kodin ainoiksi kissoiksi.

Mulla on tämmönen tosi pehmoinen ja pitkä turkki, jota pitäisi harjata hyvin aktiivisesti. Mua vaan ei ihan hirveästi yleensä nappaa toi harjaaminen, joten turkkini takkuuntuu tosi helposti. Harjaamisharjoitteiden kanssa on siis edelleen runsaasti tekemistä, mutta välillä osaan nauttia jo melko pitkistäkin harjaussessioista.

En ole mikään sylikissa, mutta tulen kyllä viereesi hakemaan rapsutuksia, kunhan olemme tutustuneet. Olen tosi aktiivinen (tilapäistyyppi väittää, että toisinaan jopa yliaktiivinen) ja haluaisinkin, että mua leikitettäis loputtomiin! Huiskalelut on mun lemppareita, mutta kyllä mä juoksen pallojen ja vinkulelujenkin perässä – ainakin jos sä jaksat heitellä niitä mulle uudestaan ja uudestaan. Välillä mä jahtaan Aamua ihan huvikseni, mutta kyllä sekin sit saattaa jahdata mua, joten en mä mikään täysi despootti ole.

Hei, nyt on kyllä puhuttu tosta jäbästä jo ihan tarpeeksi! Moikka!!!! Mä oon Aamu! Uusien ihmisten tullessa mäkin meen ensin karkuun, mutta tuun kyllä tosi nopeesti tutustumaan ja kohta mä jo kiipeenkin sun syliisi. Välillä mä voisin olla sylissä ihan mahottoman kauan ja pidän valtaisaa hurinaa koko ajan. Ei mua aina ees tarvi rapsuttaakaan, kun musta on vaan niin ihanaa kömpiä syliin! Sitten kun ollaan tutustuttu, niin mä tuun usein aamulla moikkaamaan sua heti kun huomaan, että olet herännyt.

Mäkin olen melko leikkisä, mutta usein seuraan pitkään vierestä Artun huiskaleikkejä. Palloja mä tykkään pyöritellä ja jos oikein sopiva ja ihana pallo osuu kohdalle, niin saatanpa kanniskella sitä ympäri kämppää suussani ja moukua samalla. Mun turkki ei takkuunnu yhtään niin helposti, kuin Artulla, joten vaikka mäkään en ole mikään harjaamisen ylin ystävä, niin mun turkkini pysyy aivan tiptop kunnossa. Tietty kannattaa muakin yrittää totuttaa harjaamiseen vielä lisää, mutta toistaiseksi oon pitänyt sitä vähän rasittavana härppimisenä, vaikka muuten tykkäänkin silittelystä ja rapsutuksista.

No niin, tämmösiä me nyt sitten pähkinänkuoressa ollaan. Jos sua kiinnostaa tutustua meihin enemmänkin, niin ota yhteyttä!

Yhteystiedot

045 6572148