Adoptiotarinoita

Säikystä villikissasta tuli nojatuolissa löhöilevä lemmikki

Julkaistu

Boris loikoilee

Tiesin jo etukäteen että jos lemmikin hankin, että se tulisi eläinsuojeluyhdistyksen kautta. Facebookin kautta päädyin kodittomat.infon sivuille, josta heti ensimmäisellä vierailulla löysin Boriksen.

Olin suunnitellut ottavani hieman vanhemman kissan, mutta takerruin ensin Boriksen kuvaan ja nimeen ja oli vain PAKKO avata sen tiedot. Viimeistään kun luin, että siltä löytyy hieman luonnetta, niin tiesin tämän kissan sopivan itselleni ihan täydellisesti!

Boris on ollut käsittääkseni muutaman kuukauden villinä, ja kiinniottamisen jälkeen puoli vuotta eläinsuojeluyhdistyksen hoitotädillä. Boris on ollut alkuajat erittäin säikky, eikä tottuminen ihmisiin ollut aluksi helppoa.

Ensimmäisen viikon kotonani Boris vietti aika lailla pesukoneen takana, mutta meni jo pian yöllä syömään. Seurallinen kissa kun on, niin aika nopeasti uskalsi jo tulla leikkimään ja silitettäväksi.

Olen tottunut siihen että jaloissa pyörii koko ajan joku eläin. Omaan asuntoon muuttoni jälkeen minulla oli hieman tyhjä olo ja kaipasin siihen tällaista pikku seuralaista. Joten Boris on tuonut paljon iloa ja tekemistä arkeen!

Boris istuu

Harrastamme yhdessä löhöilyä ;) Istutaan nojatuolilla kissa puoliksi olkapäällä ja katsellaan sarjoja netistä. Vähän harjoitellaan syliinnostoa jos jotain tapahtuu ja pitää saada kissa koppaan.

Ikimuistoista ollut kaikki pienetkin edistysaskeleet mitä ollaan yhdessä otettu. Viimeisin taitaa olla se, kun sain nostettua rauhallisen Boriksen pöydältä lattialle. Eläimet tuppaa aina tekemään arjen pienistäkin hetkistä ikimuistoisia, jokin ihan ihmeellinen kyky :)

Laura

Lisää tarinoita