Adoptiotarinoita

Onnenmurinaa ja iloista hännänheilutusta

Julkaistu

Lissu pihapiirissäHeinäkuussa 2012 sekarotuinen Lissu päätyi meille Oulun ESYltä. Saimme tietää Lissun etsivän kotia eräästä blogista ja kuvan nähtyämme tiesimme heti, että tämä kuuluu meille. Lissu on kyllä ihana pakkaus, reipas ja iloinen koira. Alkuajoilla Lissulla oli hieman epävarmuutta ihmisiä ja koiria kohtaan, mutta tässä kahden vuoden aikana rohkeutta on tullut paljon lisää. Lenkkituttavamme jaksaa aina muistuttaa siitä, kuinka iloisempi ja luottavaisempi Lissu on siihen verrattuna kun tapasimme ensimmäistä kertaa n. vuosi sitten.

Lissu uimassaOlemme kokeilleet tokon alkeita ja käyty parissa mätsärissä. Lissu on aina saanut kehuja kuinka innokkaasti se yrittää parhaansa miellyttääkseen omistajaa. Ottaessani namipussin esiin Lissu tietää että on temppujen aika! Se alkaa heiluttamaan häntäänsä, tassut tanssahtelevat ja suusta pääsee onnenmurinaa.

Lissu ja TuiskuEnnestään meillä on lapinkoiranarttu Tuisku, joka on äärettömän rauhallinen ja kiltti koira. Tuisku onkin ollut Lissulle hyvä tuki ja turva sekä esimerkki siitä, että asiat voi ottaa ihan lunkisti.

Emilia

Lisää tarinoita